| حجم مبنا |
شمارهعضويت: 1893 |
|
 |
| عضو شده در: دوشنبه، 2 مرداد 1385-21:35 |
| پست: 1320 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| نيك نهاد نوشته است: |
سلام دوستان من دیروز درخواست خرید برای 70000 سهم آسیا داشتم متاسفانه 3000 تا بیشتر به من نرسید اگه عرضه ها تا 20 درصد دیگر ادامه داشته باشه حتما" به من میرسه و چون تا 50 درصد سهام آسیا قراره خصوصی سازی بشه اگه روزی 10 درصد عرضه بشه باز هم سهم کم میاد چون هم سهم ارزون هست هم اینكه ارزش واقعی سهم بالای 200 تومان است به سود 19 تومانی سهم نگاه نكنید چون همنطور که دید استقبال از این سهم بسیار بالا بود چون به هیچ سرمایه گذار حقیقی 4000 تا بیشتر ندادند البته از دوشنبه محدودیت سهم وجود نداره مطمن باشید در روز دوشنبه نور چشمی های کارگزاری سهم بیشتر بهشون تخصیص میدند سهم قابلیت رشد تا 180 تومان را داره در مرحله دوم تا 200 تومان رشد میکنه چون تو قیمتهای 180 خیلی از حقیقیها سهم رو عرضه میکنند و اونوقت که حقوقی هایی مثل صبا - صندوق - ساتا - توسعه صنعتی - مهر اقتصاد برای تصاحب سهام بیشتر رقابت میکنند من توصیه ام اینه به همه دوستان سهام خودشون را تا پایان دی ماه نگهداری کنند مطمنن سود خوبی عایدشون خواهد شد
با تشكر از لطف همه دوستان
توصیه من به همه دوستان اینست که با تحلیل کامل نسبت به خرید سهم اقدام کنند زمان خرید زمانی است که بازار کاملا" منفی است و و حقوقی سهام رو مخرند زمان فروش زمانی است که سهم پس از افزایش قیمت در یک بازده زمتوسط حقوقی های فعال بازار عرضه میشود به شایعات بازار توجه نكنید
دوستان زمان مناسب برای خرید چادر ملو و گل گهر اواسط اردیبهشت است چون در این موقع قیمت آهن الات افزایش میابد و زمانی است که چادر ملو مجمع سالیانه برگزار میکند در حال حاضر دو شركت سرمایه گذاری مهرگان و معادن فلزات در حال معاوضه و خرید و فروش گل گهر و چادر ملو هستند در حال حاضر گزینه مناسب و مطمن فقط آسیا است |
چرا بايد حقوقي ها حتما هر سهمي كه عرضه ميشه بخرند.. تازه اون هم با اون قيمت بالا
مگه اين شركت ها هيچ استراتژي براي ورود به صنايع مختلف رو ندارند
صبا تامين الان تو البرز هم مونده و تا اونجايي كه من اطلاع دارم فقط براي گين گرفتن وارد اين سهم شد نه سهامداري كردن و يا درصد گرفتن همينطور مهر و دانايان پارس... البته مهر شايد به دنبال خريد بلوكي باشد چون البرز ارزنده است
اما آيا بيمه اسيا در گران بهايي است كه بايد در قيمت 190 تومان اين حقوقي ها وارد ان بشوند
تازه برخي معتقدند ممكن است سال اينده زيان ده شود
يعني همين الان هم قيمت خيلي جذاب نيست... البته من خودم خريدم و اميدوارم در قيمت مناسب هم شما و بقيه دوستان بتوانند بفروشند اما سوال اصلي اينجاست چرا فكر ميكنيد اين حقوقي هاي بزرگ در هر قيمتي و روي هر سهمي وارد رقابت خريد مي شوند.
مگه سهام بهتر از اينها در بازار نيست مثلا : البرز، حفاري، غدير، پارسيان.. وكار...
با قيمت هاي فعلي روي سهامي مثل باما و براي سال اينده سهمي مثل فرآور....
و با پي به اي پايين سهمي مثل سايپا و يا توكا فولاد...
وسهمي كه هميشه ارزنده است مثل چادرملو و يا گل گهر.. حقوقي بهتر است تو اين قيمت ها اين سهمها رو بخره تا اينكه روي قيمت 190 تومان سهمي مثل اسيا رو بخره
البته مطالب بالا حمل بر مجادله با شما نشود.. جهت تبادل اطلاعات و يادگيري متقابل عرض شد. |
|