بوركس

گفتگوهاي اقتصادي بورسي و فارکسي : تالار بورس : فاركس : بورس كالا : فرابورس
login.php?sid=aa4b5d20c127b0b4617ae4baa7aad7bd profile.php?mode=register&sid=aa4b5d20c127b0b4617ae4baa7aad7bd faq.php?sid=aa4b5d20c127b0b4617ae4baa7aad7bd memberlist.php?sid=aa4b5d20c127b0b4617ae4baa7aad7bd search.php?sid=aa4b5d20c127b0b4617ae4baa7aad7bd index.php?sid=aa4b5d20c127b0b4617ae4baa7aad7bd

اخــــــــبار اقتصادي           كل اخــــــــبار روز           بازار (آزمايشي)
طلا  •  روي ( 7   30   90 )  •  مس ( 7   30   90 )  •  ارز

• بخش بورس

• بخش ارزي

• بخش مباحث آزاد

• بازار

فهرست بوركس » گفتگوي بورسي » پست بانک 90 رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3 ... 135, 136, 137 ... 168, 169, 170  بعدي
ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع مشاهده تاپيك قبلي :: مشاهده تاپيك بعدي 
پستتاريخ: يكشنبه، 29 بهمن 1391-21:29 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
mjrezvan

شماره عضويت: 7221
عضو شده در: سه‌شنبه، 12 مرداد 1389-8:59
آدرس پستي: قم

shiftegan88 نوشته است:
federico garcia lorca نوشته است:
shiftegan88 نوشته است:
ناظر محترم بازار

از انجا که شما تا به حال به حرف امثال بنده کردين و بيچاره کرديم دوستان را ،فردا قبل از شروع معاملات،لطفا نماد را بسته و بعد از اعلام سود 200 توماني براي سال اينده،نماد را بازکنيد

با تشکر .مسببين بازگشايي نماد

شيفتي جون از دست من ناراحت نشو عصباني بودم يه چي گفتم خداييش اصلا منظورمم تو نبودي!ما دوست داريم به خدا
ولي اي کاش اينقدر که با عجله به فکر باز کردن نماد بوديم به فکر رسانه اي کردن مشکلات و استيفاي حقمون ميبوديم
با اين وضعي که پيش اومده سهم قطعا به سمت عرضه اوليش حرکت ميکنه کما اينکه امروز 397 رو هم شکوند
ما که صدامون نميرسه ولي شما که دستتون ميرسه خواهشا به فکر بستن نماد تا روشن شدن وضعيتش باشيد و گرنه با ادامه وضع موجود قيمت سهم به جاهايي ميرسه که با مجمع و اين برنامه ها هم دوا نميشه

خيلي جلو خودم گرفتم يک حرفي نزنم نميشه!!!نگاه در پيغام خصوصي و چه اينجا اين چند روزه به ما کلي ناسزا گفتن.شما فکر کردين مثلا دوستاني مثل اقاي موزرد يا ارش يا مهرداد يا من پسر خاله هستيم با حضرات!!!نه بخدا.ما هم مثل شما هستيم.زنگ ميزنيم حضوري ميريم تا به حقمون برسم.شما هم همين کار بکنيد

يک مطلبي هست که من و اقاي موزرد و ارش و مهرداد خبر داشتيم ولي با علم به تحليلمون و به خاطر احترام به نوشته هامون در بورکس از اون سو استفاده نکرديم

يکي از اين حضرات زمانيکه سهم 515 بود زنگ زدم که اقا شما دلت به حال ما نميسوزه به حال پرتفو خودت بسوزه....برداشت گفت اقا بفروش بيا 400 با هم بخريم.....

ما با اين علم حاضر نشديم در اين کثافت کاري شرکت کنيم.....

الانم منم مثل شما.معاون وزير اين مملکت ميگه 2 ماه 3 تا مجمع ميزارم.6 ماه ميخوان يک هيئت مديره تشکيل بدن.باز شدن سهم هم به ما ربطي نداشت.

بنياد شهيد ششصد هزا تا داره صندوقهاي سرمايه گذاري دارن سهم هم بيجهت چند ماه بسته بود.مگر ما چه کاره بوديم

تا حالا يکي نگفته چرا بورس نيامده اي پي اس تخيلي جديد را درج کند.چون هيچ کس قبول ندارد.کما اينکه سود 9 توماني صدرا با روزي فقط 200ميليون سود بانکي جک بود

خاک بر گور محبيان بي غيرت بکنند.ميداند که در هيئت مديره جديد مدير عامليش پر ميشود،به فکر ابروي خودش هم نيست

منم ضرر کردم.منم به شدت عصباني هستم.ولي چه کنيم

شيفتگان عزيز ما هم بآرامش شما آرام مونديم.ا
من بشخصه شما جناب مهردادخان و بقيه دوستاني که اين همه زحمت ميکشن و اطلاع رساني ميکنند را صميمانه دوست دارم.ا
بارها گفتم پست بانک با همه بديهاش دوستان خوبي مثل شما رو بمن هديه کرده.ا
اين حرفا هم تو اين شرايط طبيعيه.ا
انشاالله همه اين اتفاقات بخير ميگذره.آ

پستتاريخ: دوشنبه، 30 بهمن 1391-3:02 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
arash2007

شماره عضويت: 7290
عضو شده در: جمعه، 22 مرداد 1389-20:26

اختصاصي فارس/
تقسيط 140 هزار ميليارد مطالبات معوق بانکي/ انعقاد 90 هزار قرارداد جديد
خبرگزاري فارس: 140 هزار ميليارد ريال از تسهيلات ارزي و ريالي معوق فعالان اقتصادي بنابر مواد 28 و 29 قوانين بودجه سال‌هاي 90 و 91مشمول تقسيط و از فهرست مطالبات سررسيد گذشته بانک‌ها خارج شده است.

Tweet
به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا»، بانک هاي دولتي تا پايان آذر ماه امسال و بر اساس ماده 29 قانون بودجه سال 91 حدود 27 هزار ميليارد ريال از تسهيلات ارزي و ريالي سررسيد شده و معوقه اشخاص حقيقي و حقوقي فعال در حوزه هاي توليدي صنعتي، معدني، کشاورزي و خدماتي را تقسط کرده اند.

براي تقسيط اين 27 هزار ميليارد ريال 19 هزار و 300 فقره قرارداد جديد با اين اشخاص حقيقي و حقوقي منعقده شده که بر مبناي آن تسهيلات گيرندگان موظف شده اند بدهي هاي معوق و سررسيد شده خود را طي يک تا پنج سال پرداخت کنند.

بنا بر اين گزارش، بانک هاي خصوصي کشور نيز در 9 ماهه ابتدايي امسال در قالب 71 هزار فقره قرارداد جديد، حدود 22 هزار و 400 ميليارد ريال از بدهي هاي معوق و سررسيد شده اشخاص حقيقي و حقوقي را تقسط کرده و از سرفصل مطالبات مطالبات سررسيد گذشته خود خارج کرده اند.

به اين ترتيب بانک هاي دولتي و خصوصي کشور تا پايان آذر ماه امسال بالغ بر 49 هزار ميليارد ريال از بدهي هاي معوق و سررسيد شده شبکه بانکي را در قالب 90 هزار فقره قرارداد تقسيط کرده اند.

اين درحالي است که بانک هاي دولتي و خصوصي سال گذشته نيز 90 هزار ميليارد ريال از تسهيلات معوق و سررسيد گذشته فعالان اقتصادي را تقسط کرده بودند و به اين ترتيب طي سال 90 و تا پايان آذر ماه 91 بالغ بر 140 هزار ميليارد ريال از تسهيلات معوقه و سررسيد گذشته تقسط شده است.

بنا بر ماده 29 قانون بودجه سال جاري و به منظور حمايت از توليد و اشتغال، بانکها و مؤسسات مالي و اعتباري دولتي داراي مجوز از بانک مرکزي موظف شده اند با درخواست متقاضي و پس از تأييد هيأت مديره بانک، اصل و سود اعم از سود قبل و بعد از سررسيد تسهيلات ريالي يا ارزي سررسيد شده و معوقه پرداختي به اشخاص حقيقي و يا حقوقي بابت فعاليت در امور توليدي صنعتي، معدني، کشاورزي و خدماتي را که در بازپرداخت اقساط تسهيلات دريافتي به دلايل موجه دچار مشکل شده‌اند را براي يک‌بار و تا پنج سال تقسيط و از سرفصل مطالبات سررسيد گذشته و معوق خارج نمايند.

همچنين با تأييد هيأت مديره مذکور جريمه خسارت تأخير پس از تعيين تکليف تا آن زمان و انجام تسويه حساب کامل مورد تأييد بانک يا مؤسسه مالي و اعتباري بخشيده شود به نحوي که در اين موارد تفاوتي ميان سود قبل و پس از سررسيد وجود نداشته باشد. چنانچه اشخاص حقيقي يا حقوقي براي تسويه بدهيهاي معوق خود به بانکهاي عامل مراجعه ننمايند به هيأت مديره بانکها اجازه داده مي‌شود با رعايت قوانين و مقررات براي مطالبات بيش از پنج ميليارد (5,000,000,000) ريال خود از ساير اموال منقول و غيرمنقول آنان مازاد بر وثايق تحويلي به بانکها با حکم مراجع قضائي اقدام نمايند.

انتهاي پيا
م/ح
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي
پستتاريخ: سه‌شنبه، 1 اسفند 1391-16:18 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
مصطفي زيباسرشت

شماره عضويت: 9556
عضو شده در: يكشنبه، 7 فروردين 1390-16:46

من نمي دانم اين حقوقي ها تا کي ميخواهند صبر کنند.خريدار هدفش مشخصه وخوب ازکف جمع ميکند.فروش دراين قيمتها چه توجيحي براي فروشنده دارد.
بنده هنوز کاسه صبرم لبريز نشده وبازهم صبر ميکنم

پستتاريخ: سه‌شنبه، 1 اسفند 1391-19:19 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
arash2007

شماره عضويت: 7290
عضو شده در: جمعه، 22 مرداد 1389-20:26

معرفي 300 شرکت شرکت برتر ايران 4 راهيابي 2 بانک به جمع 100 شرکت برتر کشور اعتبار- دو بانک به جمع 100 شرکت برتر اول رتبه بندي سازمان مديريت صنعتي ايران وارد شدند.
به گزارش پايگاه خبري اعتبار، فهرست اعلامي از سوي سازمان مديريت صنعتي بر اساس آمار عملکرد سال 90 و رتبه بندي سال 91 نشان مي دهد که بانک شهر و پست بانک ايران خود را به جمع 100 شرکت برتر اول اين فهرست رسانده اند.
بر اساس اين گزارش، بانک شهر با 18 رتبه ارتقا جايگاه 96 و پست بانک با 59 رتبه ارتقا، جايگاه 98 را در ميان 100 شرکت برتر ايران به دست آورده است.
بر اين اساس، ميزان فروش بانک شهر در سال 89 حدود سه هزار و 233 ميليارد ريال بوده است که در سال 90 به حدود 6 هزار و 105 ميليارد ريال افزايش يافته است .
در عين حال ميزان فروش پست بانک نيز از بيش از دو هزار و 94 ميليارد ريال در سال 89 به بيش از 6 هزار و 60 ميليارد ريال در سال 90 رسيده است.
اين گزارش حاکي است، پست بانک و بانک شهر در فهرست شرکت هاي داراي بيشترين صعود در فهرست 100 شرکت برتر هم جاي گرفته اند.
پست بانک ايران البته با 6 هزار و 60 ميليارد ريال فروش و رشد 189 درصدي در اين زمينه، خود را به عنوان يکي از پنج شرکت داراي بيشترين رشد فروش نيز مطرح کرده است.
پستتاريخ: سه‌شنبه، 1 اسفند 1391-21:48 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
مهرداد خان

شماره عضويت: 11932
عضو شده در: شنبه، 22 مهر 1391-14:46

امروز ساعت 6 با قبادی زاده صحبت کردم بعضی دوستان نگران بودن که سهم داره سقوط میکنه که بچه بازی یه حقوقی از خدا بیخبر سهمو به این روز انداخته و اون میگن بیمه پارسیانه که به قبادی زاده هم منتقل کردم
بعضی دوستان سوال کردم ایا با 3 نفر میشه مجمع گذاشت و صورت جلسه مجمع رو و روزنامه و حقوقی ها رو به ثبت شرکتها رساند که ایشون گفتن بله مشکلی نداره چون حق امضا با اکثریت و ریس هیت مدیره هست این جواب سوال جناب مو زرد
بعد در مورد پرتفوی پست بانک سوال کردم ایشون فرمود که مثلا ما از دولت 27 میلیارد تومن طلب داشتیم که دولت سهام هلدینگ خلیج فارس به ما داد و با فرض مثلا 0/15% به قیمت 27 میلیارد ولی قیمت تابلو موقع بازگشایی لحاظ میشه و درصد مالکیتش تغییر میکنه مثلا اگه سهم 300 باز بشه 27 میلیارد تومن سهم شرکت به پست بانک واگذار میکنه دوست داشت نگه میداره دوست داشت میفروشه
بعد سوال در مورد مدیر عامل اینده پرسیدم گفتم ایا محبیان بازم مدیر عامل میمونه یا نه گفت گمان نکنم ولی بازم تو هیت مدیره هست و امدن نامی وزیر جدید هم نمیتونه ایشون تو راس مدیریت پست بانک قرار بده
در مورد سود سال بعد پرسیدم گفت هنوز به جمع بندی نهایی نرسیدیم ولی باید افزایش سرمایه بدیم با سرمایه فعلی پست بانک نمیتونه به سود مناسبی برسه
در مورد کاهش شدید قیمت پرسیدم گفت چاره کار چیه گفت بحث افزایش سرمایه پیش بیاد حتی سهمتون 100 تومن هم بشه شما 7 سهم از محل تجدید ارزیابی بهتون میرسه و بعد افزایش سرمایه هم مطمینا کمتر از ارزش اسمی بازگشایی نمیشه بازم شما ضرر کردی بزار اونایی دوست دارن بفروشن این جمله بود که بهم گفت جناب الماسی 2 سال ما رو تحمل کردی بازم یمقدار صبر کن تا هیت مدیره بیاد
دوستان یه نصیت بردارانه کنم تو این قیمتها اگه واقعا به پولش نیاز ندارین نفروشین و به فرصت طلب ها فرصت بز خری ندین هر چند چه شما بفروشین چه نگه دارین چیزی نصیب ما نمیشه ولی من از سر دل سوزی میگم
من و دوستانم خیلی پیگیریم و دیگه اخر این هفت خان رستم داریم طی میکنیم [size=24][/si
ze]
پستتاريخ: سه‌شنبه، 1 اسفند 1391-23:01 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
mjrezvan

شماره عضويت: 7221
عضو شده در: سه‌شنبه، 12 مرداد 1389-8:59
آدرس پستي: قم

مهرداد خان نوشته است:
امروز ساعت 6 با قبادي زاده صحبت کردم بعضي دوستان نگران بودن که سهم داره سقوط ميکنه که بچه بازي يه حقوقي از خدا بيخبر سهمو به اين روز انداخته و اون ميگن بيمه پارسيانه که به قبادي زاده هم منتقل کردم
بعضي دوستان سوال کردم ايا با 3 نفر ميشه مجمع گذاشت و صورت جلسه مجمع رو و روزنامه و حقوقي ها رو به ثبت شرکتها رساند که ايشون گفتن بله مشکلي نداره چون حق امضا با اکثريت و ريس هيت مديره هست اين جواب سوال جناب مو زرد
بعد در مورد پرتفوي پست بانک سوال کردم ايشون فرمود که مثلا ما از دولت 27 ميليارد تومن طلب داشتيم که دولت سهام هلدينگ خليج فارس به ما داد و با فرض مثلا 0/15% به قيمت 27 ميليارد ولي قيمت تابلو موقع بازگشايي لحاظ ميشه و درصد مالکيتش تغيير ميکنه مثلا اگه سهم 300 باز بشه 27 ميليارد تومن سهم شرکت به پست بانک واگذار ميکنه دوست داشت نگه ميداره دوست داشت ميفروشه
بعد سوال در مورد مدير عامل اينده پرسيدم گفتم ايا محبيان بازم مدير عامل ميمونه يا نه گفت گمان نکنم ولي بازم تو هيت مديره هست و امدن نامي وزير جديد هم نميتونه ايشون تو راس مديريت پست بانک قرار بده
در مورد سود سال بعد پرسيدم گفت هنوز به جمع بندي نهايي نرسيديم ولي بايد افزايش سرمايه بديم با سرمايه فعلي پست بانک نميتونه به سود مناسبي برسه
در مورد کاهش شديد قيمت پرسيدم گفت چاره کار چيه گفت بحث افزايش سرمايه پيش بياد حتي سهمتون 100 تومن هم بشه شما 7 سهم از محل تجديد ارزيابي بهتون ميرسه و بعد افزايش سرمايه هم مطمينا کمتر از ارزش اسمي بازگشايي نميشه بازم شما ضرر کردي بزار اونايي دوست دارن بفروشن اين جمله بود که بهم گفت جناب الماسي 2 سال ما رو تحمل کردي بازم يمقدار صبر کن تا هيت مديره بياد
دوستان يه نصيت بردارانه کنم تو اين قيمتها اگه واقعا به پولش نياز ندارين نفروشين و به فرصت طلب ها فرصت بز خري ندين هر چند چه شما بفروشين چه نگه دارين چيزي نصيب ما نميشه ولي من از سر دل سوزي ميگم
من و دوستانم خيلي پيگيريم و ديگه اخر اين هفت خان رستم داريم طي ميکنيم [size=24][/si
ze]

سپاسگزارم!ا

پستتاريخ: سه‌شنبه، 1 اسفند 1391-23:10 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
shiftegan88

شماره عضويت: 8906
عضو شده در: جمعه، 15 بهمن 1389-12:22

رسما اعلام میکنم تمام این ماجراها زیر سر جناب اقای محبیان است.به نوعی ایشون شده به مانند مدیر عامل تامین اجتماعی و دردانه وزارت ارتباطات

تا این بابا نخواد اب از اب تکان نمیخورد.بی شک سود خوبی در سال بعد اعلام نخواهد شد.افزایش سرمایه و هیئت مدیره کشک خواهد بود.قانون مجلس و....باد هوا خواهد وبود.

راحت بگم دوست صمیمی اقای نامی است.از صبح هم رفته بود مجلس ایشون رای بیاره.تا نامی نیاد و این مردک دوستانه نخواد مشکل حل کن،اب از اب تکان نمیخورد

دانایان سفته باز،بیمه پارسیان(که دو روز صف فروشش میکند)و... همه به گوشه چشم او وصلن.تا اگر محبیان بخواهد سهم ده هزار میشود نخواهد 100 تومان

خلاصه هر غلطی دلت میخواهد بکن.من یکی دیگه حوصله ندارم.

ناظر محترم بازار:لطفا نماد را ببند تا این مردک یک زیان انباشته اعلام کند.100 تومان مانند صدرا بخریدش خیال همه را راحت کنید

پستتاريخ: سه‌شنبه، 1 اسفند 1391-23:23 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
مهرداد خان

جناب شیفتگان با قبادی زاده صحبت کردم گفت امروز محبیان از صبح تا پایان وقت اداری داخل شرکت بوده و اصلا بحث رفتش به مجلس صحت نداره حتی گفتم دوستان خواستن باهاش صحبت کنن منشی محبیان اینو بهشون گفته که ایشون گفت من تا وقتی تو شرکت بودم جناب محبیان تو شرکت بوده حالا چرا اینو گفته نمیدونم 100 درصد منشی خالی بسته نخواسته وصل کنه
در ضمن دوستان هلوینگ خلیج فارس طی روزای اینده عرضه میشه بس پست بانک خودتونو مفت از دست ندین
پستتاريخ: سه‌شنبه، 1 اسفند 1391-23:28 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
shiftegan88

مهرداد خان نوشته است:
جناب شیفتگان با قبادی زاده صحبت کردم گفت امروز محبیان از صبح تا پایان وقت اداری داخل شرکت بوده و اصلا بحث رفتش به مجلس صحت نداره حتی گفتم دوستان خواستن باهاش صحبت کنن منشی محبیان اینو بهشون گفته که ایشون گفت من تا وقتی تو شرکت بودم جناب محبیان تو شرکت بوده حالا چرا اینو گفته نمیدونم 100 درصد منشی خالی بسته نخواسته وصل کنه
در ضمن دوستان هلوینگ خلیج فارس طی روزای اینده عرضه میشه بس پست بانک خودتونو مفت از دست ندین

مهرداد عزیز حالا یا رفته یا نرفته.وقتی در مقابل ایشون قانون و مجلس و وزارت اقتصاد و دارای عددی حساب نمیشه،قبادی دیگه کی؟؟؟

مثلا بخواد برود مجلس یا نه از قبادی باید اجازه بگیرد.بنده مطمئن هستم دوست صمیمی اقای نامی هست.و بی شک باید نامی بیاد و این بابا بخواد تا مشکلات حل بشود.خودت راس پیگیریها هستی.کسی حریف این بابا نمیشه.

اقای محبیان هر کاری دوست داری بکن.

پستتاريخ: سه‌شنبه، 1 اسفند 1391-23:31 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
مهرداد خان

shiftegan88 نوشته است:
مهرداد خان نوشته است:

مهرداد عزیز حالا یا رفته یا نرفته.وقتی در مقابل ایشون قانون و مجلس و وزارت اقتصاد و دارای عددی حساب نمیشه،قبادی دیگه کی؟؟؟

مثلا بخواد برود مجلس یا نه از قبادی باید اجازه بگیرد.بنده مطمئن هستم دوست صمیمی اقای نامی هست.و بی شک باید نامی بیاد و این بابا بخواد تا مشکلات حل بشود.خودت راس پیگیریها هستی.کسی حریف این بابا نمیشه.

ای بابا مومن چقدر یه ادم بی ارزش رو با ارزش میکنی دیگه از مرتضوی بزرگتر و گندتر نیست که عزیز این اقا مدیر عامل نیست دورانش تمام شده ولی مطمن هستم که با محبیان رایزنی کنیم شک ندارم بخواد قیمت پست بانک به عرش میرسونه
پستتاريخ: سه‌شنبه، 1 اسفند 1391-23:38 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
مستانه

شماره عضويت: 10835
عضو شده در: دوشنبه، 17 بهمن 1390-23:33

يه سوال از دوستان دارم(مخصوصا مهرداد عزيز)
بنده مقداري از اين سهم دارم و در ضرر نسبتا زيادي هستم...ميخوام بدونم با توجه به فرمايشات شما ايا خريد در اين قيمتها و پايين اوردن ميانگين رو به اميد تشكيل مجمع و افزايش سرمايه صلاح ميدونيد يا خير؟

پستتاريخ: سه‌شنبه، 1 اسفند 1391-23:46 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
علامه

شماره عضويت: 9849
عضو شده در: چهارشنبه، 24 فروردين 1390-16:06

مستانه نوشته است:
يه سوال از دوستان دارم(مخصوصا مهرداد عزيز)
بنده مقداري از اين سهم دارم و در ضرر نسبتا زيادي هستم...ميخوام بدونم با توجه به فرمايشات شما ايا خريد در اين قيمتها و پايين اوردن ميانگين رو به اميد تشكيل مجمع و افزايش سرمايه صلاح ميدونيد يا خير؟

سلام
دوست عزيز ببخشيد كه بنده باسخ ميدم
ازتون خواهش ميكنم اينكارو نكنيد
اينكار فرو رفتن بيشتر تو باتلاقه
بجاي ميانكين بايين اوردن برين سهمي مثل كالسيمين بخرين تو اين قيمتا
سود سهماباهم فرقي نداره
دوساله اين سهم بازي در مياره
البته اقا مهرداد اطلاعات كاملي دارين و خيلي پيكيرتر از بقيه هستن
پستتاريخ: سه‌شنبه، 1 اسفند 1391-23:57 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
HAMSAFAR

شماره عضويت: 5812
عضو شده در: شنبه، 7 شهريور 1388-1:32

به سامانه ملي رسيدگي به شكايات و اعلامات سازمان بازرسي كل كشور خوش آمديد

شهروند گرامي

با سلام و ادب

چنانچه شما از نحوه ارائه خدمات وزارتخانه، اداره، شركت دولتي يا موسسه مأمور به خدمت عمومي در زمينه‌هاي نقض قوانين، عدم انجام وظيفه، اطاله رسيدگي، عدم پاسخگويي يا ضعف در ارائه خدمات شكايتي داشته و شخصا ذينفع آن بوده و از اين سازمان خواهان رسيدگي براي احقاق حق خود باشيد و يا به عنوان يك شهروند آگاه با حس مسووليت اجتماعي از سو جريان اداري نظير تضييع اموال عمومي، دولتي، منابع طبيعي و محيط زيست، وجود فساد و جرم و يا ديگر تخلفات اداري اطلاعاتي داريد، مي‌توانيد شكايت و يا اطلاعات خود از اين گونه سو جريانات را با توجه و رعايت نكات زير به سامانه ملي رسيدگي به شكايات و اعلامات سازمان بازرسي كل كشور ارسال نماييد تا وفق مقررات به آن رسيدگي شود. بديهي است دريافت شكايات و اعلامات از وزارتخانه ها و دستگاه‌ها مندرج در بند الف ماده 2 قانون سازمان بازرسي كل كشور خارج از اين سيستم و از طريق مكاتبه، دورنگار (فاكس)، تماس با شماره تلفن 136 و مراجعه حضوري به سازمان نيز امكان پذير است.

http://shekayat.bazresi.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=af7e18e5-bbf5-496b-a428-2984c2f649b7

پستتاريخ: سه‌شنبه، 1 اسفند 1391-23:59 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
گل آقا

شماره عضويت: 5193
عضو شده در: پنجشنبه، 24 بهمن 1387-11:01

هلدينگ پتروشيمي خليج‌فارس با سرمايه 2400 ميليارد توماني به عنوان بزرگترين شرکت بورسي متشکل از 15 شرکت پتروشيمي از طيف‌هاي مختلف توليدي، تامين‌کننده يوتيليتي و خدماتي است که در ارديبهشت امسال در هيات ‌پذيرش بورس اوراق بهادار مورد پذيرش قرار گرفت اما مهلت شش ماهه هيات پذيرش براي عرضه اين شرکت در آبان ماه به پايان رسيد و اين شرکت به دليل بحث هاي مربوط به واگذاري يا عدم واگذاري شرکتهاي فجر و مبين، مجال حضور در بورس نيافت.

در حالي آخرين اقدامات واگذاري اين شرکت بزرگ در حال انجام است و طبق وعده مسئولان قرار است به زودي 5 درصد از سهام آن وارد بورس شود که 42 درصد از سهام اين شرکت به بانکهاي رفاه، سپه، ملت، ملي و پست‌بانک بابت رد ديون دولت واگذار شده و قرار است40 درصد آن به سهام عدالت واگذار شود و مابقي منابع حاصل از فروش نيز بابت مطالبات صندوق بازنشستگي کارکنان صنعت نفت و تامين اجتماعي و پيمانکاران دستگاههاي اجرايي اختصاص يابد.
پستتاريخ: چهارشنبه، 2 اسفند 1391-0:15 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
shiftegan88

مهرداد خان نوشته است:
shiftegan88 نوشته است:
مهرداد خان نوشته است:

ای بابا مومن چقدر یه ادم بی ارزش رو با ارزش میکنی دیگه از مرتضوی بزرگتر و گندتر نیست که عزیز این اقا مدیر عامل نیست دورانش تمام شده ولی مطمن هستم که با محبیان رایزنی کنیم شک ندارم بخواد قیمت پست بانک به عرش میرسونه

من بزرگش نمیکنم.واقعیت کثیف این سیستم گفتم.خودت بهتر از من میدونی چه باند و باند بازی درون این شرکت هست.قبادی میگه سود نداره.بهش بگو عزیز دل با وجود مدیرت کارامد چرا نباشد.مگر همین پست بانک سود 8 تومانی 88 را 40 تومان 89 نکرد؟؟؟

اگر نخواهیم بگیم همه قدرتها دست خداست واقعیت این محبیان حتما چیزهایی دارد که برا وزارت ارتباطات و دولت اینقدر عزیز بود که همه چیز معطوف به وی شده است/و الان هم اگر بخواهد کاری میکند که برق از کله همه تحلیلگران میتواند بپراند

مثلا انشالله مانند صدرا یک زیان مشتی اعلام کند صد تومان با منت بخرد.بعدش هم سینه سپر کند با این کارم به 23 میلیون روستایی خدمت کردم.

ناظر بازار بسم الله.....

فهرست بوركس » گفتگوي بورسي
شما نمي توانيد در اين بخش تاپيك جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به تاپيكها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد تاپيك هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد تاپيك هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد
شما نمي‌توانيد فايل پيوست ارسال كنيد.
شما نمي‌توانيد فايل دانلود نماييد.
زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours   
صفحه 136 از 170  
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3 ... 135, 136, 137 ... 168, 169, 170  بعدي