بوركس

گفتگوهاي اقتصادي بورسي و فارکسي : تالار بورس : فاركس : بورس كالا : فرابورس
login.php?sid=5a8bfd3eee60a93939300cdc84151999 profile.php?mode=register&sid=5a8bfd3eee60a93939300cdc84151999 faq.php?sid=5a8bfd3eee60a93939300cdc84151999 memberlist.php?sid=5a8bfd3eee60a93939300cdc84151999 search.php?sid=5a8bfd3eee60a93939300cdc84151999 index.php?sid=5a8bfd3eee60a93939300cdc84151999

اخــــــــبار اقتصادي           كل اخــــــــبار روز           بازار (آزمايشي)
طلا  •  روي ( 7   30   90 )  •  مس ( 7   30   90 )  •  ارز

• بخش بورس

• بخش ارزي

• بخش مباحث آزاد

• بازار

فهرست بوركس » گفتگوي بورسي » همه شاخص رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 138, 139, 140  بعدي
ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع مشاهده تاپيك قبلي :: مشاهده تاپيك بعدي 
پستتاريخ: دوشنبه، 4 دي 1391-20:05 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
bourse4ever

شماره عضويت: 3752
عضو شده در: جمعه، 2 آذر 1386-4:44

خريد قنيشا 200 توماني از وملت كار درست و حرفه اي بود

ولي قنيشا 1000 توماني با سود 100 توماني هم ، آررره؟؟؟
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي
پستتاريخ: دوشنبه، 4 دي 1391-20:36 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فرزاد طاهري

شماره عضويت: 1919
عضو شده در: سه‌شنبه، 17 مرداد 1385-21:32

قنات نوشته است:
bourse4ever نوشته است:
ابن سيناي سهام نوشته است:
در تاریخ 1شهریور امسال شاخص:24279
در تاریخ امروز 4 دی شاخص:37530

رشد بیش از 54درصد عدد شاخص کل در حدود4ماه تقویمی و احتمالا 3ماه معاملاتی!

این پست اینجا باشه فعلا!

هومن جان
اين هم يادگاري اينجا باشه
سال ديگه اين موقع ، كگل 2700 تومان

قند نيشابور هم همچنان 1000 تومان
فكر كنم نورهمدانيان بتونه رو 1000 تومان صد در صد قنيشا رو بخره!

اگر قنیشا شد 3000تومن بعد افزایش سرمایه داد شد 1000تومن چی؟؟؟
اینطور به مسایل نگاه کردن اصلا برازنده نیست.
زمانی کگل رو 600تومن کسی نگاه نمی کرد!!روندها تکرار می شوند.
تا سال دیگه نه شما سهامدار این سهم میمونی و نه کسی جزخدا میدونه چه اتفاقاتی خواهد افتاد.اگر این دلار تا سال بعد بخواهد 3000تومن بماند دلار بودجه هم حتما رو 2000تومن بسته شده!و امثال قنیشا هم ترکیدند.
این حرف رو کسی به شما میزنه که در پرتفوی خود و با تصمیمات خود 26میلیون سهم مس داره.9میلیون کگل 12میلیون کچاد17میلیون ومعادن14میلیون فولاد والی ماشاالله...
اما تک بعدی نیستم و نسبت به تمامی گروهها و سهام بی تعصبم!!!

جناب قنات با این پرتفویی که شما دارید با پول خرد ته پرتفویت میتونی تمام قندیها رو بخری
پستتاريخ: دوشنبه، 4 دي 1391-21:00 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
bourse4ever

قنات نوشته است:
bourse4ever نوشته است:

این پست اینجا باشه فعلا!

هومن جان

تا سال دیگه نه شما سهامدار این سهم میمونی و نه کسی جزخدا میدونه چه اتفاقاتی خواهد افتاد.اگر این دلار تا سال بعد بخواهد 3000تومن بماند دلار بودجه هم حتما رو 2000تومن بسته شده!و امثال قنیشا هم ترکیدند.
این حرف رو کسی به شما میزنه که در پرتفوی خود و با تصمیمات خود 26میلیون سهم مس داره.9میلیون کگل 12میلیون کچاد17میلیون ومعادن14میلیون فولاد والی ماشاالله...

خدا برات زیاد کنه قنات جان
اتفاقا خیلی میخواستم بدونم چقدر پولداری!
اگر نمیگفتی چقدر پورتفویی داری هم ، حرفتو قبول میکردم ، نیازی نبود بگی سایز پورتفویت چقدرهست!!

بنده از بالا رفتن هیچ سهمی ناراحت نمیشم ، قنیشا هم امکان داره بشه 3 هزار تومان.
و خوشحال میشم از اینکه تحلیل دوستان ( نه پول دوستان ) باعث شده گین خوبی از قنیشا بگیرن.

به نظر بنده تو شرایط فعلی ، کگل تو 1 سال آتی 100% میده.
1 سال ، نه همین حالا.
برای این گفتم یک سال ، تا دولت عوض شده باشه کامل و دولت جدید مستقر شده باشه.
اوضاع جهانی هم سال دیگه این موقع اوضاعش خیلی روشنتر هست.
پستتاريخ: دوشنبه، 4 دي 1391-21:01 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
bourse4ever

من اصال شاخص نگاه نمیکنم ، یکی ازم بپرسه شاخص بورس الان چنده ، حتی ممکنه با 1000 واحد اختلاف بگم قدره!

شاخصی که دستکاری میشه و مدیریت میشه و کنترل میشه ، برای بنده سرمایه گذار ارزشی نداره
پستتاريخ: دوشنبه، 4 دي 1391-21:22 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
maral_safa

شماره عضويت: 2791
عضو شده در: سه‌شنبه، 8 اسفند 1385-19:22

اين قنديها بنياديشون چطوره چه ابهامي دارند تهديدهاشون چيه
شاخص قنديها از ديد من جالب نيست

پستتاريخ: دوشنبه، 4 دي 1391-21:33 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فرزاد طاهري

شماره عضويت: 1919
عضو شده در: سه‌شنبه، 17 مرداد 1385-21:32

maral_safa نوشته است:
اين قنديها بنياديشون چطوره چه ابهامي دارند تهديدهاشون چيه
شاخص قنديها از ديد من جالب نيست

قندیها ابهاماتشون نرخ ارز مرجع و نحوه قیمت گزاری شکر (چون جزئ کالاهای اساسی هستن) و تهدیداتشون رشد شاخص و توافق هسته ای
به دلیل کوچک بودن این شرکتها از افزایش نرخ شکر به صورت تصاعدی سود شناسایی می کنن و اهرم بالایی دارن و به خاطر همینم پی بر ای بالاتر از بازار باید بگیرن
به صورت فصلی کار می کنن و به خاطر همین معمولا سه ماهه اول یا سود کم یا زیان شناسای می کنن
مارال خانم از نظر تکنیکی فک کنم شاخصشون مثلث زد و ضلع پائینی رو به پائین شکست . شما نهایت اصلاح را تا کجا می بینی از نظر تکنیکی
پستتاريخ: دوشنبه، 4 دي 1391-22:42 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
habib4444

شماره عضويت: 6857
عضو شده در: يكشنبه، 26 ارديبهشت 1389-10:29

bourse4ever نوشته است:
هومن جان
باور كن من اصلا از رشد هيچ سهمي ناراحت نميشم
اشتباه فكرميكني عزيزم

اتفاقا بعد از رشد قندي ها ، قندي ها رو بيشتر زير نظر گرفتم ، و سعي كردم كه وارد بشم كه قسمت نشدم ، از چند دوستان قندي باز مشترك بپرسي ، اونا ميدونن كه قپيرا رو ميخواستم 680 بخرم كه همون روز صف خريد شد و چند روز هم تو صف بودم و قسمت نبود من قندي بخرم
يك بار هم قندي خريدم ، با سود يا ضرر اندك ( به دليل رسيدن به حد ضرر ، و رعايت استراتژي معاملاتي ) از قپيرا خارج شدم.

بنده تا حالا با سازمان درباره هيچ موضوعي جلسه رسمي و غير رسيم يا خصوصي نداشتم
هيچ ارتباط و رانتي هم ندارم

تنها ارتباط و رانت بنده پروردگار متعال هست كه بدون كد شخصي بازي ، ددد و پول پورتقويي بنداز پشت سهم ( حركت هاي خوشگل نور همدانيان ) ، تونستم از بازار در اين 11 سال اخير (‌در واقع 5 سال اخير ) با سعي و تلاش خودم گين بگيرم.

با حقيقت عزيز هم بارها به مالمير و جملات مضحك و متعفنش درباره قندي ها خنديدم!
(همچنان كه جملات خواجه نصير هم چند روز پيش اشتباه بود ، ولي خب مثل مالمير تحليل بنيادي از قندي ها رو سايت نزاشت و از بارون و خاك هيچ نگفت! )

متاسفانه سازمان آلوده شده و مديران سازمان بيشتر مشغول پورتفويي گرداني و سود هستن و هر سهمي كه بدون اجازه اونها بالا بره ، اذيت ميشه.

متاسفانه متاسفانه ، اولين باري هم كه پاي سازمان به بورس و بورس بازي باز شد و كد شخصي دوستان سازماني شما ، به بورس باز شد ، با سهام قندي بود.

علیرضا جان، دوست عزیز من، حرف شما درباره حرکت های نورهمدانیان کاملا به دور از واقعیته. اونا هرگز چنین حرکتی نکرده و نمی کنند که با پول شرکت کد شخصی هاشون رو پر کنن؛ آدمی که تحلیلگر واقعی هست نیازی به این کارها نداره.
پستتاريخ: دوشنبه، 4 دي 1391-22:50 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
bourse4ever

habib4444 نوشته است:
bourse4ever نوشته است:
هومن جان
اشتباه فكرميكني عزيزم

اتفاقا بعد از رشد قندي ها ، قندي ها رو بيشتر زير نظر گرفتم ، و سعي كردم كه وارد بشم كه قسمت نشدم ، از چند دوستان قندي باز مشترك بپرسي ، اونا ميدونن كه قپيرا رو ميخواستم 680 بخرم كه همون روز صف خريد شد و چند روز هم تو صف بودم و قسمت نبود من قندي بخرم
يك بار هم قندي خريدم ، با سود يا ضرر اندك ( به دليل رسيدن به حد ضرر ، و رعايت استراتژي معاملاتي ) از قپيرا خارج شدم.

تنها ارتباط و رانت بنده پروردگار متعال هست كه بدون كد شخصي بازي ، ددد و پول پورتقويي بنداز پشت سهم ( حركت هاي خوشگل نور همدانيان ) ، تونستم از بازار در اين 11 سال اخير (‌در واقع 5 سال اخير ) با سعي و تلاش خودم گين بگيرم.

(همچنان كه جملات خواجه نصير هم چند روز پيش اشتباه بود ، ولي خب مثل مالمير تحليل بنيادي از قندي ها رو سايت نزاشت و از بارون و خاك هيچ نگفت! )

متاسفانه سازمان آلوده شده و مديران سازمان بيشتر مشغول پورتفويي گرداني و سود هستن و هر سهمي كه بدون اجازه اونها بالا بره ، اذيت ميشه.

متاسفانه متاسفانه ، اولين باري هم كه پاي سازمان به بورس و بورس بازي باز شد و كد شخصي دوستان سازماني شما ، به بورس باز شد ، با سهام قندي بود.

علیرضا جان، دوست عزیز من، حرف شما درباره حرکت های نورهمدانیان کاملا به دور از واقعیته. اونا هرگز چنین حرکتی نکرده و نمی کنند که با پول شرکت کد شخصی هاشون رو پر کنن؛ آدمی که تحلیلگر واقعی هست نیازی به این کارها نداره.

پرونده ایشون که توی اصفهان ، پیگیری بشه معلوم میشه!!! ( شاید توی سازمان هم پیگیری بشه! البته پرونده خیلی از این مدیرای فعلی سازمان به زودی بررسی خواهد شد )
تا آخرش هم میرم.
سهمی که سودش 100 تومنه ، قیمتش باید 1400باشه؟؟؟؟؟
سود تحلیلی قنیشا چقدره؟؟؟
پستتاريخ: دوشنبه، 4 دي 1391-22:50 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
bourse4ever

در ضمن شاهد هم دارم
پستتاريخ: دوشنبه، 4 دي 1391-23:25 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
قنات

شماره عضويت: 11903
عضو شده در: يكشنبه، 16 مهر 1391-16:03

ناوارو نوشته است:
برخي هم كه مي بندن ها........

کلا بکش و ببند کار ما نیست دوست عزیز
بله.این ارقام درذهن شما نمی گنجد چون فقط میشینید و میگید پول اومده تو بازار ولی نمی دونید این پولها رو بالاخره یک عده باید مدیریت کنند تا همچین بازاری داشته باشیم و امثال شما رو سود باشید که البته نوش جونتون.5ماه اول سال سختی زیاد کشیدید.
در ضمن این رو بدونید امثال من جایی که باید اندازه خودشون رو نشون بدهند داده اند.بنده چیزی رو که لیاقتش رو داشته ام بدست آوردم.هم مال دنیا که خدا رو شکر انقدر دارم که نمیدونم چیکار کنم.
هم اعتبار بین دوستان و همکاران و هم صنفیان که اونهم جز رحمت و لطف خدا نبوده.دوست داشته بده و الحمدالله بی حساب هم میده و من حقیر فقط میتونم در برابرش شکرگذار باشم و بس.اینقدر هم منابع دراختیارم قرارداده که هرکاری بخواهم دراین بازار انجام دهم میتوانم.
بنابراین نیازی به اثبات خودم دربرابر بزرگانی چون شما نمی بینم.کما اینکه اگر سهام مورد علاقه شما تعریف کنم مورد لطف شما و اگر انتقاد کنم باز مورد لطف بیشتر شما واقع خواهم شد.پس عیسی به دین خود موسی به دین خود.
اگر شما بنده رو خالی بند و دروغگو میپندارید با خودتان.دراصل موضوع چیزی تغییر نخواهد کرد.
موفق باشید.
پستتاريخ: دوشنبه، 4 دي 1391-23:30 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
قنات

شماره عضويت: 11903
عضو شده در: يكشنبه، 16 مهر 1391-16:03

jostejo نوشته است:
قنات نوشته است:
bourse4ever نوشته است:

این پست اینجا باشه فعلا!

هومن جان

سلام - آقا خدا بیشتر بهت بده
اینا تعداد بود یا تومان ؟؟؟
اگر تعداد بود که تا اینجا میشه 600 میلیارد تومان
26000000*8081 + 9000000*13262 + . . . = ششصد میلیارد تومان
بیکاری این همه پول را آوردی تو بورس ؟ بده دست من با بهره 12% در سال { خودش میشه 72 میلیارد در سال یعنی ماهی شش میلیارد تومان } برو جزایر قناری لم بده تو آفتاب - حالشو ببر .

دوست عزیز اینها به تعداد است ولی نه متعلق به بنده.
این اموال 8 شرکت مادر فعال در زمینه سرمایه گذاری بخصوص ملک و ساختمان و بورس است که جمعا با زیرمجموعه ها 14 شرکت هستند.
همچنین 4 سرمایه گذار خارجی با تنها سرمایه اولیه 300 میلیاردتومان در سال88.
همچنین پرتفوی شخصی مدیران و آشنایان این شرکتها.
و....
شما اضافه کنید به این پرتفوی 38 میلیون سهم ذوب 19میلیون شبندر و.....الی ماشالله..
موفق باشید
پستتاريخ: سه‌شنبه، 5 دي 1391-0:01 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
habib4444

شماره عضويت: 6857
عضو شده در: يكشنبه، 26 ارديبهشت 1389-10:29

bourse4ever نوشته است:
habib4444 نوشته است:
bourse4ever نوشته است:
هومن جان
اشتباه فكرميكني عزيزم

پرونده ایشون که توی اصفهان ، پیگیری بشه معلوم میشه!!! ( شاید توی سازمان هم پیگیری بشه! البته پرونده خیلی از این مدیرای فعلی سازمان به زودی بررسی خواهد شد )
تا آخرش هم میرم.
سهمی که سودش 100 تومنه ، قیمتش باید 1400باشه؟؟؟؟؟
سود تحلیلی قنیشا چقدره؟؟؟

اینکه قیمت یک سهم چند باید باشه را من و شما تعیین نمیکنیم، بازار تعیین میکنه. قیمت و نسبت پی بر ای با توجه به انتظارات سودآوری از یک سهم تعیین میشه. الان فملی چرا 800 تومان شده و شما میگی ارزنده است؟ چون تحلیل می کنی که سودآوری آتی اش افزایش خواهد یافت. چرا برخی از خودرویی ها با نسبت های پی بر ای پایین را نمیخری؟ چون چشم انداز مثبتی را نمی بینی. اینکه قیمت یک سهم "نمی باید این باشد" یک تله ذهنی اشتباه است.
با همین منطق وقتی قنیشا 200 تومان بود با سود 10 تومانی خیلی گران بود، ولی در عرض دوسال سودش به نصف قیمت آن رسید.
شرکت قندی اهرم بالایی دارند. اگر نرخ فروش شکر 20 درصد بره بالا سود مثلا قپیرا 100 درصد میره بالا. سود قنیشا رو هم خیلی وقت پیش حساب کرده بودم الان یادم نیست، پیدا کردم میذارم.
پستتاريخ: سه‌شنبه، 5 دي 1391-0:30 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
bourse4ever

پرونده که کامل شد ، معلوم میشه چقدر از کد شخصی به شرکت فروختن!
یا از کد شرکت به شخصی فروختن!

مقایسه فملی با قنیشا هم مقایسه متجانس و همگنی بود.
پستتاريخ: سه‌شنبه، 5 دي 1391-0:31 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
bourse4ever

پرونده خیلی ها هم تو سازمان باز شده ، مثلا همونی که فست فود داره!

پرونده خیلی از مدیر پورتفویی ها دیگه هم باز میشه
پستتاريخ: سه‌شنبه، 5 دي 1391-0:40 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فرخ خان

شماره عضويت: 9613
عضو شده در: پنجشنبه، 11 فروردين 1390-11:54

bourse4ever نوشته است:
پرونده خیلی ها هم تو سازمان باز شده ، مثلا همونی که فست فود داره!

پرونده خیلی از مدیر پورتفویی ها دیگه هم باز میشه

فک کن زورشون برسه...
غذاش هم زیاد تعریفی نداره
همه شاخص
فهرست بوركس » گفتگوي بورسي
شما نمي توانيد در اين بخش تاپيك جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به تاپيكها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد تاپيك هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد تاپيك هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد
شما نمي‌توانيد فايل پيوست ارسال كنيد.