بوركس

گفتگوهاي اقتصادي بورسي و فارکسي : تالار بورس : فاركس : بورس كالا : فرابورس
login.php?sid=4fe02aabe040831f5bafd293d6edafd2 profile.php?mode=register&sid=4fe02aabe040831f5bafd293d6edafd2 faq.php?sid=4fe02aabe040831f5bafd293d6edafd2 memberlist.php?sid=4fe02aabe040831f5bafd293d6edafd2 search.php?sid=4fe02aabe040831f5bafd293d6edafd2 index.php?sid=4fe02aabe040831f5bafd293d6edafd2

اخــــــــبار اقتصادي           كل اخــــــــبار روز           بازار (آزمايشي)
طلا  •  روي ( 7   30   90 )  •  مس ( 7   30   90 )  •  ارز

• بخش بورس

• بخش ارزي

• بخش مباحث آزاد

• بازار

فهرست بوركس » گفتگوي بورسي » سيمان رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 115, 116, 117  بعدي
ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع مشاهده تاپيك قبلي :: مشاهده تاپيك بعدي 
پستتاريخ: چهارشنبه، 29 شهريور 1391-20:54 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
ARYO

شماره عضويت: 2123
عضو شده در: چهارشنبه، 26 مهر 1385-14:05
آدرس پستي: شمال

موي عاقل نوشته است:
* نمادهاي مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتي در روز معاملاتي بعد: سيمان شاهرود، سيمان شمال و سيمان غرب

بعيده 12 درصد هم گره از كار سيمان باز كند

دوستان سشرق رو دست کم نبايد گرفت..

سرود حسابي فرصت خريد داد...

اين گره ها اصلا به خاطر افزايش نرخ نيست !!!

اگه افزايش نرخ 15 درصدي داشته باشيم

من به سغرب 550 تومني و سرود 360 تومني فکر ميکنم

پستتاريخ: چهارشنبه، 29 شهريور 1391-22:01 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
بهمن ايراني

شماره عضويت: 6655
عضو شده در: چهارشنبه، 25 فروردين 1389-2:33

موي عاقل نوشته است:
* نمادهاي مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتي در روز معاملاتي بعد: سيمان شاهرود، سيمان شمال و سيمان غرب

+سيمان بهبهان
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي
پستتاريخ: پنجشنبه، 30 شهريور 1391-0:25 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
ARYO

بهمن ايراني نوشته است:
موي عاقل نوشته است:

+سيمان بهبهان

هر کس بتونه 1000 تا سيمان‌ قائن‌ ( سقاين ) بخره جايزه داره
هدف قيمتي 3500 تومن

پستتاريخ: جمعه، 31 شهريور 1391-1:35 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
موي عاقل

شماره عضويت: 11139
عضو شده در: سه‌شنبه، 8 فروردين 1391-2:18

يک هفته با تپيکس
پايان شهريور طلايي بورس
گروه بورس- شروين شهرياري: بازار سهام در ادامه روند مثبت خود موفق شد هفته جاري را نيز با رشد 4/2 درصدي شاخص پشت سر بگذارد تا شهريور‌ماه را با کسب بازدهي اعجاب‌انگيز 2/9درصدي به عنوان بهترين ماه سال 91 به پايان ببرد. به اين ترتيب افزايش شاخص در فصل تابستان به 3/1 درصد و از ابتداي سال به 3/2درصد رسيد که البته اين کارنامه در زمره ضعيف‌ترين عملکردهاي بازار سرمايه در دوره مشابه در يک دهه گذشته (به استثناي سال 84) به شمار مي‌رود.
در اين هفته، خبر ملاقات دبير شوراي عالي امنيت ملي با سرپرست سياست خارجي اتحاديه اروپا نيز حائز اهميت بود. برخي اين ملاقات را زمينه‌ساز کاهش تنش سياسي ميان ايران و غرب مي‌دانند که تاثير اين برداشت در بازار ارز هم مشاهده شد. انتظار مي‌رود با توجه به رشد پرشتاب قيمت‌هاي سهام در يک ماه گذشته، بورس شروع آرام‌تري در فصل زرد داشته باشد.
سه خبر براي سه صنعت
خبرهاي منتشر شده پيرامون سه صنعت خودرو، سيمان و ساختمان در اين هفته مورد رصد دقيق سرمايه‌گذاران قرار گرفت. در حوزه خودرو، افت 30 درصدي توليد ايران خودرو در پنج ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته تامل‌برانگيز است. شگفتي در جايي به اوج مي‌رسد که به آمار افت توليد سايپا در همين مدت نيز توجه کنيم. جالب اين است که حتي در مورد محصولات داخلي نظير پرايد هم نصف شدن تيراژ توليد به چشم مي‌خورد. مشکلات خودروسازان در سال جاري به علت جهش بي‌رويه هزينه مواد اوليه و کمبود سرمايه در گردش رو به فزوني گذاشته است. در حالي که به نظر مي‌رسد هيچ راه‌حل فوري براي حل اين چالش در کوتاه‌مدت وجود نداشته باشد، خبر فروش بلوک سهام بانک پارسيان تحولي مثبت براي گروه ايران‌خودرو بود. برخي گمانه‌زني‌هاي غير‌رسمي از ارزش حداقل 1500ميليارد توماني اين بلوک مديريتي و امکان کسب سود بيش از 1000 ميليارد توماني براي ايران خودرو (بيش از 113 تومان به ازاي هر سهم گروه) از محل فروش اين دارايي حکايت دارد که مي‌تواند مرهمي جدي بر مشکلات نقدينگي مجموعه «خودرو» باشد. در صنعت سيمان خبر افزايش نرخ قريب‌الوقوع سيمان جالب توجه بود که احتمالا به ميزاني بيش از 25 درصد عملياتي خواهد شد. اين اقدام مي‌تواند ميانگين سود شرکت‌هاي سيماني را در نيمه دوم سال حداقل 50 درصد نسبت به نيمه نخست افزايش دهد.
http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=318759

توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر می‌کنند
پستتاريخ: جمعه، 31 شهريور 1391-12:16 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
ARYO

به نقل بورس24

مهندس عمراني عضو انجمن صنفي سيمان در برابر اين سوال که آيا امکان افزايش قيمت سيمان بر اساس ميزان مصرف و تقاضا در مناطق مختلف کشور وجود دارد؟، گفت: فعلا مي خواهيم قيمت سيمان به طور يکسان افزايش يابد.

در همين حال،دريه دبير انجمن صنفي صنعت سيمان نيز به خبرنگار بورس 24، گفت: هفته آينده خبر هاي خوبي براي فعالان صنعت سيمان خواهيم داشت.

وي در خصوص ميزان افزايش نرخ سيمان، ابراز داشت: اصلا در اعداد و ارقام بحثي نداريم، اما تلاش داريم تا صنعت را خوشحال کنيم.

اما دريه سهم سيمان را در قيمت تمام شده ساختمان کمتر از 4 درصد عنوان کرد و ادامه داد: به آن ميزان که مواد اوليه، مصالح ساختماني و ديگر محصولات در قيمت تمام شده ساختمان تاثير دارند، سيمان نقش چنداني ندارد.

وي علت پيشنهاد افزايش قيمت 40 تا 45 درصدي در قيمت سيمان را اين گونه توضيح داد: با توجه به افزايش 40 تا 45 درصدي قيمت تمام شده سيمان بعد از هدفمندي يارانه ها، به هيچ وجه افزايش قيمت لحاظ شده در طي سه سال اخير متناسب با رشد قيمت تمام شده سيمان نبوده است.

اين مقام مسئول در انجمن سيمان تصريح کرد: لذا در اين افزايش قيمت تلاش مي شود تا بخشي از هزينه تمام شده سيمان جبران شود تا کارخانجات قادر به اجراي طرح هاي توسعه اي خود باشند.
وي ادامه داد: در افزايش قيمت سيمان بايد ضمن همراهي دولت، مردم را نيز تحت فشار قرار نداد؛ در واقع تلاش مي کنيم تا حق کسي در اين ميان اجحاف نشود

پستتاريخ: جمعه، 31 شهريور 1391-12:36 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
موي عاقل

ARYO نوشته است:
به نقل بورس24

مهندس عمراني عضو انجمن صنفي سيمان در برابر اين سوال که آيا امکان افزايش قيمت سيمان بر اساس ميزان مصرف و تقاضا در مناطق مختلف کشور وجود دارد؟، گفت: فعلا مي خواهيم قيمت سيمان به طور يکسان افزايش يابد.

در همين حال،دريه دبير انجمن صنفي صنعت سيمان نيز به خبرنگار بورس 24، گفت: هفته آينده خبر هاي خوبي براي فعالان صنعت سيمان خواهيم داشت.

وي در خصوص ميزان افزايش نرخ سيمان، ابراز داشت: اصلا در اعداد و ارقام بحثي نداريم، اما تلاش داريم تا صنعت را خوشحال کنيم.

اما دريه سهم سيمان را در قيمت تمام شده ساختمان کمتر از 4 درصد عنوان کرد و ادامه داد: به آن ميزان که مواد اوليه، مصالح ساختماني و ديگر محصولات در قيمت تمام شده ساختمان تاثير دارند، سيمان نقش چنداني ندارد.

وي علت پيشنهاد افزايش قيمت 40 تا 45 درصدي در قيمت سيمان را اين گونه توضيح داد: با توجه به افزايش 40 تا 45 درصدي قيمت تمام شده سيمان بعد از هدفمندي يارانه ها، به هيچ وجه افزايش قيمت لحاظ شده در طي سه سال اخير متناسب با رشد قيمت تمام شده سيمان نبوده است.

اين مقام مسئول در انجمن سيمان تصريح کرد: لذا در اين افزايش قيمت تلاش مي شود تا بخشي از هزينه تمام شده سيمان جبران شود تا کارخانجات قادر به اجراي طرح هاي توسعه اي خود باشند.
وي ادامه داد: در افزايش قيمت سيمان بايد ضمن همراهي دولت، مردم را نيز تحت فشار قرار نداد؛ در واقع تلاش مي کنيم تا حق کسي در اين ميان اجحاف نشود

عليزاده نوشته است:
rezasafari نوشته است:
سلام
راویان اخبار چنین حکایت کرده اند که رئیس انجمن صنفی سیمان جناب مهندس پور خلیل از سمت خود کنار رفته اند و به جای ایشان یک مدیر ریش دار یعنی جناب مهندس دری به ریاست انجمن صنفی سیمان برگزیده شده اند.

همین راوی اضافه کرد مهندس پور خلیل به دلیل نداشتن ریش نتوانست ارزوی این صنعت یعنی خروج سیمان از شمول قیمت گذاری دستوری را به سرانجام برساند.در جلسه انجمن صنفی صنعت سیمان که روز چهارشنبه برگزار شد رئیس جدید که سابقه فعالیت در وزارت صنعت را دارد قول مساعد برای خروج سیمان از شمول نرخ گذاری دستوری را در اقل زمان داده است.

موفق باشید

((موی عاقل))

به ريش دار و غير ريشدار ربطي ندارد بزرگترين مصرف كننده سيمان دولت مي باشد بنابراين تا جايي كه بتواند نرخ گذاري سيمان را در اختيار خودش نگه خواهد داشت

پستتاريخ: جمعه، 31 شهريور 1391-12:44 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
موي عاقل

ARYO نوشته است:
موي عاقل نوشته است:

جناب اريو سلام

سهام شركتهاي سيماني به دليل افت چند سال گذشته خيلي بيشتر از اين اعداد رشد قيمت از بازار طلبكارند.
موفق باشيد

پستتاريخ: جمعه، 31 شهريور 1391-12:48 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
مخبرالدوله

شماره عضويت: 930
عضو شده در: سه‌شنبه، 23 اسفند 1384-11:35

موي عاقل نوشته است:
ARYO نوشته است:
موي عاقل نوشته است:

جناب اريو سلام

سهام شركتهاي سيماني به دليل افت چند سال گذشته خيلي بيشتر از اين اعداد رشد قيمت از بازار طلبكارند.
موفق باشيد

جهت اطلاع عزیزان دل
صنعت سیمان در ایران بومی سازی شده...یعنی در طول دوسال شما میتوانید براحتی یک واحد
3000 تنی یا بیشتر تولید کنید ...مراقب باشیم که انتظار قیمتهای قبل را نباید از این سهام
داشته باشیم!!!

پستتاريخ: جمعه، 31 شهريور 1391-12:59 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
سعيد درخشاني

شماره عضويت: 7518
عضو شده در: پنجشنبه، 18 شهريور 1389-20:36

صنعت سیمان یکی از صنایعی هست که خیلی به بازار بدهکاره . به نظر من حرکت این گروه به صورت ممتد و ارام ادامه خواهد داشت

پستتاريخ: جمعه، 31 شهريور 1391-13:09 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
ARYO

مخبرالدوله نوشته است:
موي عاقل نوشته است:
ARYO نوشته است:
موي عاقل نوشته است:

جناب اريو سلام

موفق باشيد

جهت اطلاع عزيزان دل
صنعت سيمان در ايران بومي سازي شده...يعني در طول دوسال شما ميتوانيد براحتي يک واحد
3000 تني يا بيشتر توليد کنيد ...مراقب باشيم که انتظار قيمتهاي قبل را نبايد از اين سهام
داشته باشيم!!!

بله جناب مخبر...استاد عزيز خودم
اينکه اين صنعت بوميه و مبتني بر اقتصاد مقاومتي هست به مانند صنعت قند يک امتيازه برا اين صنعت ...

اما در مورد راه اندازي يک واحد 3000 تني در روز يا 1 ميليون تني در سال هم که قبلا اشاره شد
با دلار 1100 تومني نرخ فولاد 2 سال پيش و وضعيت تجارت آزاد دو سال پيش سرمايه اي حدود 220 ميليارد تومن و زماني حداقل 3 سال لازمه ...
اگر نرخ بهره اين سه سال رو حداقل 40 درصد در نظر بگيريم اين مبلغ حداقل 300 ميليارد تومن هست ...ارزش دلار دو برابر شده يعني 2200 تومان و فولاد هم دوبرابر شده ...حداقل حداقل با لحاظ کردن اين فاکتور ...راه اندازي يک کارخانه سيمان يک ميليون تني 400 ميليارد تومن هزينه داره ...
معدن و موقعيت جغرافيايي يک شرکت سيماني رو هم در نظر نميگيريم ...

خب الان سرود با ظرفيت 1.8 ميليون تن در سال (يعني دوبرابر ظرفيت محاسبه شده) و سغرب با 1.3 ميليون تن در سال(30 درصد بالاتر از ظرفيت محاسبه شده) و سهگمت که چند شرکت زير مجموعه داره تازه ارزش بازارش 100 ميليارد تومنه...

ما انتظار قيمت هاي روبايي نداريم اما انتظار داريم حداقل شرکت هاي سود ده با تقسيمي عالي
به جاي معامله شدن با 20 درصد ارزش جايگزيني خودشون حداقل با 40 تا 50 درصد ارزش جايگزيني خودشون معامله بشن ...

اينا فقط چندتا عدد و رقمه و پيشنهاد هاي خريد ما خيلي قبل تر داده شده بود...هر چند هنوز اين سهم ها با ارزش هاي خودشون فاصله دارن

پستتاريخ: جمعه، 31 شهريور 1391-13:12 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
موي عاقل

مخبرالدوله نوشته است:
موي عاقل نوشته است:
ARYO نوشته است:
موي عاقل نوشته است:

جناب اريو سلام

موفق باشيد

جهت اطلاع عزیزان دل
صنعت سیمان در ایران بومی سازی شده...یعنی در طول دوسال شما میتوانید براحتی یک واحد
3000 تنی یا بیشتر تولید کنید ...مراقب باشیم که انتظار قیمتهای قبل را نباید از این سهام
داشته باشیم!!!

مهر: شش سال گذشت کارخانه سیمان دهلران افتتاح نشد : عنوان
1391/06/28 : تاریخ انتشار
کارخانه سیمان شهرستان دهلران با گذشت شش سال از آغاز ساخت و وعده های فروان همچنان به بهره برداری نرسیده است.
به گزارش خبرنگار مهر، کارخانه سیمان شهرستان دهلران در سال 84 عملیات اجرایی آن آغاز شد و قرار شد فاز اول آن پایان شهر یورماه سال جاری افتتاح شود حال با گذشت 6 سال از زمان عملیات اجرایی آن هنوز به مر حله اجرا در نیامده و فاز اول آن که قرار بود در شهر یور ماه افتاح شود به خاطر مشکلات مالی به بعد موکول شد. این در حالی است که کارگران این شرکت به خاطر عدم پرداخت حقوق خود چهار روز دست به اعتصاب زدند. مهدی نژادیان نماینده کارفرما در این خصوص گفت: همه کارگران کارگاه دوماه است حقوق خود را دریافت نکرده اند. وی افزود: 640 نفر در کارخانه سیمان دهلران مشغول کار هستند. نماینده کارفرما اظهار داشت: در هفته دولت استاندار از پروژه سیمان بازدید کرد و قول داد مشکل بانکی که کارخانه با بانک عامل دارد را حل کند ولی متاسفانه تاکنون هیچ گونه اقدامی در این خصوص نشده است. نژادیان گفت: برای فاز اول کارخانه که قرار شد تا پایان شهریور ماه تحویل بدهیم 15 میلیارد تومان نیاز بود که این امر محقق نشده است و تاکنون 148 میلیارد تومان در کارخانه سیمان دهلران هزینه شده است. نماینده کارفرما گفت: برای تکمیل کل پروژه 40 میلیارد تا فروردین ماه 91 ما پیش بینی کردم ولی از آنجایی که عرض از 1400 به 2400 تومان افزایش پیداکرده ما نمی توانیم هیچ گونه پیش بینی در این خصوص داشته باشیم نژادیان در خصوص حقوق معوق کارگران شرکت سیمان گفت به زودی تمام حقوق معوق آنها پرداخت خواهد شد.

http://www.irancement.com/news_view.php?id=2414

مخبر عزيز
از شما انتظار چنين اظهار نظري نداشتم.بد نيست سري به گزارشهاي هئيت مديره شركتهاي سيماني بزنيد و ميزان ارز بري يك واحد سيماني رو بررسي نماييد.
با اين وضعيت دلار ديگر هيچ كدام از شركتهاي سيماني در دست احداث به بهره برداري نخواهد رسد.
موفق باشيد

پستتاريخ: جمعه، 31 شهريور 1391-13:15 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
ARYO

سعيد درخشاني نوشته است:
صنعت سيمان يکي از صنايعي هست که خيلي به بازار بدهکاره . به نظر من حرکت اين گروه به صورت ممتد و ارام ادامه خواهد داشت

سعيد جان به شخصه فروشنده سهام سيماني نيستم ..

جايي که جنس رو با 20 درصد ارزش واقعيش خريدم و دوره بازگشت سرمايه هم براي من 2.5 تا 3 سال هست !

ببينيم تصميم بازار در مورد اين صنعت چيه به زودي مشخص ميشه

پستتاريخ: جمعه، 31 شهريور 1391-13:17 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
مخبرالدوله

شماره عضويت: 930
عضو شده در: سه‌شنبه، 23 اسفند 1384-11:35

جناب موی عاقل
بنده در مجمع شراز شما را شناختم....و خوشحالم از موشکافیهای جنابعالی....
البته عرض بنده در ادامه مطلب دوست خوبم آریو بود...
که یه موقع فکر نکنه...سغرب هم 2 دلار میشه
ولی گذشته از شوخی....
برخی سیمانیها شایسته رشد 100 درصدی از شنبه هستند...

پستتاريخ: جمعه، 31 شهريور 1391-13:25 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
ARYO

مخبرالدوله نوشته است:
جناب موي عاقل
بنده در مجمع شراز شما را شناختم....و خوشحالم از موشکافيهاي جنابعالي....
البته عرض بنده در ادامه مطلب دوست خوبم آريو بود...
که يه موقع فکر نکنه...سغرب هم 2 دلار ميشه
ولي گذشته از شوخي....
برخي سيمانيها شايسته رشد 100 درصدي از شنبه هستند...

عمو مخبر 2 دلار فقط مخصوص قصهاست البته من رو يک دلار فروختم اونم چي زماني که دلار 1850 تومن بود

سغرب نيم دلار اونم با دلار دولتي خوبه ؟؟؟

پستتاريخ: جمعه، 31 شهريور 1391-13:33 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
موي عاقل

مخبرالدوله نوشته است:
جناب موی عاقل
بنده در مجمع شراز شما را شناختم....و خوشحالم از موشکافیهای جنابعالی....
البته عرض بنده در ادامه مطلب دوست خوبم آریو بود...
که یه موقع فکر نکنه...سغرب هم 2 دلار میشه
ولی گذشته از شوخی....
برخی سیمانیها شایسته رشد 100 درصدی از شنبه هستند...

سلام مخبر عزيز

از لطف جنابعالي ممنونم.دوستان به اندازه كافي در تاپيك شراز مطلب مينويسند براي همين سعي بنده در شناساندن اين صنعت پر پتانسيل است.اگر دقت بفرماييد تاكيد زيادي بر سهم خاصي از اين گروه ندارم تا جنبه تبليغاتي و سهم داغ كردن نداشته باشد. به نظرم سهام سيماني امسال بيشترين بازدهي را به همراه گروه پالايشي خواهند داشت.
موفق باشيد

سيمان
فهرست بوركس » گفتگوي بورسي
شما نمي توانيد در اين بخش تاپيك جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به تاپيكها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد تاپيك هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد تاپيك هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد
شما نمي‌توانيد فايل پيوست ارسال كنيد.
شما نمي‌توانيد فايل دانلود نماييد.