تاريخ: يكشنبه، 4 تير 1391-9:48 |
|
|
| مخبرالدوله |
شماره عضويت: 930 |
 |
 |
| عضو شده در: سهشنبه، 23 اسفند 1384-11:35 |
| پست: 21489 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| لورچ نوشته است: |
تاما باشیم با این همه سهم بابنیاد خوبنرویم دنبال سهمی که از گردراه نرسیده ومیخواد پله های ترقی را چند ماهه بره .
|
ضعف مدیریت در اکثر شرکتها مشهود است خصوصا کارهای کارشناسی و تخصصی....
منتهی نگاه استراتژی به این صنعت در جهان ...وبدنبال اون در ایران....
باعث توجیه سرمایه گذاری در این صنعت خواهد شد.
بنده نگران کشورم...نگران این سهم نیستم...... |
|
_________________ خاتمی...
آقای هاشمی با شجاعت آمد. کاری بسیار بزرگ و تاریخی انجام داد و ما هم باید کمک کنیم که ایشان در این امر موفق شوند. |
|
|
|
تاريخ: يكشنبه، 4 تير 1391-16:58 |
|
|
| شيطونك |
شماره عضويت: 7384 |
|
 |
| عضو شده در: چهارشنبه، 3 شهريور 1389-16:21 |
| پست: 24 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| كته كله نوشته است: |
| sheytonak نوشته است: |
اخبار خيلي جالبي از اين بچه هاي بالا در سامان بورس در مورد ركيش گرفتم، بخونيد و بحال مملكتمان گريه كنيم
يكي از بوركسيان تو چند صفحه پيش نوشته بود توي همه شركتهايي كه مديرعاملش سهامداره يه گندي در مياد. بشنويد:
بچه هاي سازمان ميگفتند مديرعامله به جاي اينكه بگه چطوري سود 90 توماني( قبل از عرضه) سال 90 يه دفعه ميشه 170 تومان موقع عرضه و حالا بعد از سه ماه يه دفعه ميشه 100 تومان. به سازمان گفته تعديل منفي ما تقصير رانفوره؟؟؟؟؟؟؟ رانفور زيادي براي ما سود شناسايي كرده!!!!!!!!
واما قضيه اينطور بوده كه شركت سقف كارمزد را رعايت نكرده.
اما گريه من ميدونيد سر چيه؟//
حسابهاي ركيش توسط بانك صادرات سر اين اختلاف حساب روي سقف كارمزد ها بسته شده.
ميدونيد چه موقعي؟؟؟
قبل از عرضه سهم در بورس
يعني مديرعامل كه حدود 8.221.200 سهم داره قبل از عرضه ميدونسته يه مشكلي وجود داره . نه هيات مديره و نه سهامداران را در جريان قرار نميده. تا سهم بجاي سود 90 توماني اوليه با 167 تومان قيمت بخوره و داراييش بشه بيش از 10 ميليارد تومان
|
سلام
بخش اعظم حرفهای شما صحیح نیست
اون شخص حقیقی که تو درصده آقای گ نه مدیرعامل آقای میرکبیری,مقصر اصلی هم عیدی مراد مدیرعامل ملی انفورماتیک که رییس هیات مدیره ایران کیش هم هستند نه مدیرعامل, اینکه مدیرعامل میدونسته و به سهامدار عمده که 4تا عضو تو هیات مدیره داره نگفته کاملا نادرسته, تمام اعضای هیات مدیره براشون اظهرالمن الشمس بود که این شرکت با بانک صادرات مشکلاتی داره, بچه های سازمانم بوق تشریف داشتن چرا متن قرارداد ایران کیش با بانک صادراتو نخواستن؟ چرا از یانک صادرات استعلام نکردن؟
..............
|
1- متاسفانه اون شخص حقيقي درصدي مديرعامل تشريف دارند. البته آقاي گ. هم چند روز قبل از بسته شدن به همراه چندتا از مديراي شركت ركيش اقدام به فروش سهم ( جمعا بيش از يك ميليون سهم) كرده اند.
2- شيطان گرامي!!!! از نوشته شما متوجه شدم كه قضيه را هنوز كامل نمي دانيد. اين تعديل منفي بابت قرارداد ركيش و بانك صادرات و يا معوقات بانك صادرات نيست.( مطالبات از بانك هنوز سر جايش هست) .اين تعديل منفي بابت يك اشتباه محاسباتي در نرم افزار هاي ركيش بوده كه سقف كارمزد تركنش ها را رعايت نكرده. يعني وقتي شما در يك پوز صادرات يك ميليون تومان كارت ميكشيديد حدود 7000 تومان كامزد حساب ميكرده درحاليكه بايد 1000 تومان حساب ميكرده و يا يك معامله 100 ميليوني را 700هزار تومان كارمزد ميزده درحاليكه بايد 1000 تومان محاسبه ميكرده. جمع اين اشتباهات بالغ بر 30 ميليارد تومان شده
3- در مورد اينكه عيدي مراد يا ساير اعضاي هيات مديره ميدانستند يا نه را در جلسه اي كه با سازمان گذاشته اند اعلام كرده اند كه اتفاقي كه در اسفند روي حساب هاي ركيش افتاده و مسدود شده را جناب ميركبيري در خرداد بهشون اطلاع داده و آنها از بورس درخواست بستن نماد را ميكنند.
الله اعلم
خدا از مقصرين نخواهد گذشت |
جنابsheytonak
حرفهاي جناب كته كله متاسفانه درست است. البته درست بودن اين كه هيات مديره از قضيه اشتباه محاسبه كارمزد ها اطلاعي نداشته هيچ توجيه قابل قبولي براي سهل انگاري هيات مديره نيست. بايد سهامداران جز از هيات مديره شكايت كنند |
|
|
|
|
تاريخ: يكشنبه، 4 تير 1391-18:44 |
|
|
| rahvareh |
شماره عضويت: 6128 |
|
 |
| عضو شده در: يكشنبه، 24 آبان 1388-21:49 |
| پست: 96 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
می شه بفرمائید تاثیر این بازی کثیف بر سود سال قبل و امسال رکیش چه خواهد بود ؟
کی باز می شه این لعنتی ؟
به نظر دوستان تا چه قیمتی افت خواهد کرد ؟
بعد از چند سال امروز برای اولین بار تمام سهام خودم فروختم و تنها این رکیش مونده رودستم که منتظرم تکلیفش معلوم شه تا این هم به ..... |
|
|
|
|
تاريخ: يكشنبه، 4 تير 1391-21:08 |
|
|
| sheytonak |
شماره عضويت: 7428 |
|
 |
| عضو شده در: دوشنبه، 8 شهريور 1389-13:23 |
| پست: 1396 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| شيطونك نوشته است: |
| sheytonak نوشته است: |
اخبار خيلي جالبي از اين بچه هاي بالا در سامان بورس در مورد ركيش گرفتم، بخونيد و بحال مملكتمان گريه كنيم
يكي از بوركسيان تو چند صفحه پيش نوشته بود توي همه شركتهايي كه مديرعاملش سهامداره يه گندي در مياد. بشنويد:
بچه هاي سازمان ميگفتند مديرعامله به جاي اينكه بگه چطوري سود 90 توماني( قبل از عرضه) سال 90 يه دفعه ميشه 170 تومان موقع عرضه و حالا بعد از سه ماه يه دفعه ميشه 100 تومان. به سازمان گفته تعديل منفي ما تقصير رانفوره؟؟؟؟؟؟؟ رانفور زيادي براي ما سود شناسايي كرده!!!!!!!!
واما قضيه اينطور بوده كه شركت سقف كارمزد را رعايت نكرده.
اما گريه من ميدونيد سر چيه؟//
حسابهاي ركيش توسط بانك صادرات سر اين اختلاف حساب روي سقف كارمزد ها بسته شده.
ميدونيد چه موقعي؟؟؟
قبل از عرضه سهم در بورس
يعني مديرعامل كه حدود 8.221.200 سهم داره قبل از عرضه ميدونسته يه مشكلي وجود داره . نه هيات مديره و نه سهامداران را در جريان قرار نميده. تا سهم بجاي سود 90 توماني اوليه با 167 تومان قيمت بخوره و داراييش بشه بيش از 10 ميليارد تومان
|
سلام
بخش اعظم حرفهای شما صحیح نیست
اون شخص حقیقی که تو درصده آقای گ نه مدیرعامل آقای میرکبیری,مقصر اصلی هم عیدی مراد مدیرعامل ملی انفورماتیک که رییس هیات مدیره ایران کیش هم هستند نه مدیرعامل, اینکه مدیرعامل میدونسته و به سهامدار عمده که 4تا عضو تو هیات مدیره داره نگفته کاملا نادرسته, تمام اعضای هیات مدیره براشون اظهرالمن الشمس بود که این شرکت با بانک صادرات مشکلاتی داره, بچه های سازمانم بوق تشریف داشتن چرا متن قرارداد ایران کیش با بانک صادراتو نخواستن؟ چرا از یانک صادرات استعلام نکردن؟
..............
|
1- متاسفانه اون شخص حقيقي درصدي مديرعامل تشريف دارند. البته آقاي گ. هم چند روز قبل از بسته شدن به همراه چندتا از مديراي شركت ركيش اقدام به فروش سهم ( جمعا بيش از يك ميليون سهم) كرده اند.
2- شيطان گرامي!!!! از نوشته شما متوجه شدم كه قضيه را هنوز كامل نمي دانيد. اين تعديل منفي بابت قرارداد ركيش و بانك صادرات و يا معوقات بانك صادرات نيست.( مطالبات از بانك هنوز سر جايش هست) .اين تعديل منفي بابت يك اشتباه محاسباتي در نرم افزار هاي ركيش بوده كه سقف كارمزد تركنش ها را رعايت نكرده. يعني وقتي شما در يك پوز صادرات يك ميليون تومان كارت ميكشيديد حدود 7000 تومان كامزد حساب ميكرده درحاليكه بايد 1000 تومان حساب ميكرده و يا يك معامله 100 ميليوني را 700هزار تومان كارمزد ميزده درحاليكه بايد 1000 تومان محاسبه ميكرده. جمع اين اشتباهات بالغ بر 30 ميليارد تومان شده
3- در مورد اينكه عيدي مراد يا ساير اعضاي هيات مديره ميدانستند يا نه را در جلسه اي كه با سازمان گذاشته اند اعلام كرده اند كه اتفاقي كه در اسفند روي حساب هاي ركيش افتاده و مسدود شده را جناب ميركبيري در خرداد بهشون اطلاع داده و آنها از بورس درخواست بستن نماد را ميكنند.
الله اعلم
خدا از مقصرين نخواهد گذشت |
جنابsheytonak
حرفهاي جناب كته كله متاسفانه درست است. البته درست بودن اين كه هيات مديره از قضيه اشتباه محاسبه كارمزد ها اطلاعي نداشته هيچ توجيه قابل قبولي براي سهل انگاري هيات مديره نيست. بايد سهامداران جز از هيات مديره شكايت كنند |
دوست گرامی
چطور امکان داره که آقای گ و چند تا از مدیران شرکت مسائلی رو بدونن و بفروشن اما رییس هیات مدیره ندونه, یا عیدی مرادا میدونسته و یا عیدی مراد نمی دونسته در هر دو حال مقصره
2-چطور میشه مدیرعامل از اسفندماه میدونسته که شرکت همچین مشکل بزرگی داره و سهمشو نفروخته و آقای گ و بقیه مدیرا فروختن قاعدتا اولین نفری که از این مشکل خبر داشت ایشون بودن و می تونست کم کم بفروشه و بیاد بیرون, مقصر اصلی انتخاب همچین مدیرعاملی به عهده ملی انفورماتیک و شخص رییس هیات مدیره ایران کیش و مدیرعامل ملی انفورماتیک عیدی مراد
3- جالبه تو این کشور هر اتفاقی میفته میندازن گردن شخص ثالث غائب یا مرحوم خلبان و یا نقص فنی و.....الان هم نرم افزار
یعنی مدیرمالی شرکت یه دو دو تا نکرده که داره دوبله سوبله پول میاد تو حساب شرکت, اعضای هیات مدیره خواب تشریف داشتن در سال 90تعداد پوزهای رکیش تغییری نکرده اونوقت درامد تراکنش 3برابر شده و کسی حتی برای اطمینان یه حساب سرانگشتی نکرده, باز هم مقصر این اهمال هیات مدیره ایران کیشه و خود عیدی مراد از همه بیشتر تقصیر داره به عنوان رییس هیات مدیره
4-وقتی بانک صادرات مکررا اعلام می کنه رویه شناسایی درامد ایران کیش رو قبول نداره و ملی انفورماتیک هم بهتر از همه میدونه که شاپرک سوداوری این شرکت رو کاهش میده , چه اصراری بر اوردن این شرکت به بورس بود این شرکت با تایید مجموعه ملی انفورماتیک و هیات مدیره ایران کیش وارد بورس شده, چه اصراری داشتن تو این فضای مبهم شرکت رو بیارن تو بورس
مقصر اول عیدی مرداه و .............................میرکبیری مدیرعامل شرکت
ظاهرا صدای سپه و کارآفرینم درومده که سهمو به ما انداختید اگه سهامدارای جزء هم همت کنن و شکایت کنن برای حفظ پرستیژشونم که شده میان حمایت می کنن |
|
|
|
|
تاريخ: يكشنبه، 4 تير 1391-21:25 |
|
|
| rahvareh |
شماره عضويت: 6128 |
|
 |
| عضو شده در: يكشنبه، 24 آبان 1388-21:49 |
| پست: 96 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| نقل قول: |
| صدای سپه و کارآفرینم درومده که سهمو به ما انداختید اگه سهامدارای جزء هم همت کنن و شکایت کنن برای حفظ پرستیژشونم که شده میان حمایت می کنن |
به نظرتون چه باید کرد ؟ |
|
|
|
|
تاريخ: دوشنبه، 5 تير 1391-11:26 |
|
|
| cicicom |
شماره عضويت: 2309 |
 |
 |
| عضو شده در: يكشنبه، 19 آذر 1385-16:12 |
| پست: 3128 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
یکی از عزیزان نظر بنده را در مورد این سهم پرسیده بود در جواب گفته بودم که این شرکتهای پیمانکاری هر کار دلشان بخواهد با سود شرکت می توانند انجام دهند برای ورود به این شرکتها باید رانت داشت.
متاسفانه این بازی کثیف که در این چندماه در بورس تشدید شده در مورد این سهم هم رخ داده است.
متاسفانه این سال اخری خیلی ها احساس عقب ماندن از قافله بهشان دست داده و تمام سعی خود را برای جبران مافات از جیب سهامدار در این مدت کوتاه بکار می برند!. |
|
_________________ نردبان اين جهان ، ما و منيست ! عاقبت اين نردبان ، افتادنيست ! لاجرم آنکس که بالاتر نشست ، استخوانش سخت تر خواهد شکست |
|
|
|
تاريخ: دوشنبه، 5 تير 1391-11:32 |
|
|
| حسين2 |
شماره عضويت: 306 |
|
 |
| عضو شده در: سهشنبه، 8 آذر 1384-22:21 |
| پست: 378 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
دكتر جان من تو اين چند ساله خيلي چيزها ازتون ياد گرفتم و باز هم ياد خواهم گرفت...ولي فعاليت شما تو اين ده روز و تعداد پستهاي شما و اخطار درباره وضع اسفناك مملكت و ...كمي براي من عجيبه...البته سعي كردم اينطور فكر كنم كه شما نيتتان خيره...
اميدوارم هيچ كس از اين قافله عقب نمونه كه بد قافله اي شده |
|
|
|
|
تاريخ: دوشنبه، 5 تير 1391-22:13 |
|
|
| مخبرالدوله |
 |
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
در سومین کنگره نوآوران فناوری،IT و انفورماتیک
» لوح بزرگترین شرکت PSP به شرکت ایران کیش اعطا شد
ساعت ۱۲:۱ - ۵/۴/۱۳۹۱کد خبر: ۲۷۰۴۲
لوح تقدیر بزرگترین شرکت PSP ایران در سومین کنگره نوآوران فناوری،IT و انفورماتیک با محوریت تجارت الکترونیک (کاهش هزینه و صرفهجویی در زمان) روز شنبه سوم تیر ماه، در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما به شرکت ایرانکیش اعطا شد.
به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک سومین کنگره نوآوران فناوری،IT و انفورماتیک بهمنظور بررسی جایگاه تجارت الکترونیک و خدمات رایانهای در ایران با حضور مسوولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، انجمن علمی تجارت الکترونیک ایران و بیش از 700 تن از مدیر عاملان بانکها و شرکتها و پشتیبانی ارگانها و نهادها و سازمانهای دولتی و خصوصی برگزار شد .
در این کنگره که به معرفی و قدردانی از واحدهای منتخب و ارایه آخرین دستاوردهای و توانمندیهای موجود در ایران و آشنایی با آخرین پروژههای در حال اجرا اختصاص داشت، به شماری از فعالان صنعت IT لوح و نشان افتخار تقدیم شد. |
|
آقای هاشمی با شجاعت آمد. کاری بسیار بزرگ و تاریخی انجام داد و ما هم باید کمک کنیم که ایشان در این امر موفق شوند. |
|
|
|
تاريخ: سهشنبه، 6 تير 1391-0:15 |
|
|
| cicicom |
شماره عضويت: 2309 |
 |
 |
| عضو شده در: يكشنبه، 19 آذر 1385-16:12 |
| پست: 3128 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| حسين2 نوشته است: |
دكتر جان من تو اين چند ساله خيلي چيزها ازتون ياد گرفتم و باز هم ياد خواهم گرفت...ولي فعاليت شما تو اين ده روز و تعداد پستهاي شما و اخطار درباره وضع اسفناك مملكت و ...كمي براي من عجيبه...البته سعي كردم اينطور فكر كنم كه شما نيتتان خيره...
حسین جان فعالیت من به ذات نیست
یعنی تا حالا سابقه نداشته که بخواهم در تاپیکی غیر از تاپیک خودم بیایم هشدار بدم یا وضع منفی بگویم مگر اینکه در پاسخ عزیزانی بوده که وضعیت را بشدت مثبت جلوه می دادند. اینهم برای این بوده که عزیزان یک کم اینطرف لیوان را هم ببینند.
بطور کلی بنده اعتقاد به افزایش قیمتهای سهام از قیمتهای کنونی دارم ولی هنوز برای قسمت خواب سرمایه ان و بازدهی بیشتر از رشد ارز در بازار سرمایه قانع نشده ام.
خودم اکنون سهامدار هستم و دیگر به این قیمتها سهام خود را نمی فروشم.
از این پس هم پست منفی نخواهم زد چون احساس می کنم به قدر کافی هشدار داده ام و اکنون نمایندگان مجلس و عزیزان دیگر به تکاپو برای به چالش کشیدن عملکرد سلیقه ای بورس افتاده اند و این چرخ اعتراضی که باید راه می افتاد راه افتاد.. |
|
_________________ نردبان اين جهان ، ما و منيست ! عاقبت اين نردبان ، افتادنيست ! لاجرم آنکس که بالاتر نشست ، استخوانش سخت تر خواهد شکست |
|
|
|
تاريخ: سهشنبه، 6 تير 1391-2:07 |
|
|
| سعيدد. |
شماره عضويت: 110 |
 |
 |
| عضو شده در: سهشنبه، 1 آذر 1384-22:24 |
| پست: 2247 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| cicicom نوشته است: |
| حسين2 نوشته است: |
حسین جان فعالیت من به ذات نیست
یعنی تا حالا سابقه نداشته که بخواهم در تاپیکی غیر از تاپیک خودم بیایم هشدار بدم یا وضع منفی بگویم مگر اینکه در پاسخ عزیزانی بوده که وضعیت را بشدت مثبت جلوه می دادند. اینهم برای این بوده که عزیزان یک کم اینطرف لیوان را هم ببینند.
بطور کلی بنده اعتقاد به افزایش قیمتهای سهام از قیمتهای کنونی دارم ولی هنوز برای قسمت خواب سرمایه ان و بازدهی بیشتر از رشد ارز در بازار سرمایه قانع نشده ام.
خودم اکنون سهامدار هستم و دیگر به این قیمتها سهام خود را نمی فروشم.
از این پس هم پست منفی نخواهم زد چون احساس می کنم به قدر کافی هشدار داده ام و اکنون نمایندگان مجلس و عزیزان دیگر به تکاپو برای به چالش کشیدن عملکرد سلیقه ای بورس افتاده اند و این چرخ اعتراضی که باید راه می افتاد راه افتاد.. |
سازمان بورس در برخوردهاي فراقانوني خود تجديدنظر كند
گروه بورس- نايب رييس كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي در نطق ميان دستور خود در جمع نمايندگان مردم از مجريان بخشهاي مختلف اقتصادي كشور انتقاد كرد.
محمدرضا پورابراهيمي روز يكشنبه در صحن علني مجلس از وزراي اقتصاد و دارايي، صنعت، معدن و تجارت، نفت و نيز رييس كل بانك مركزي درخواست كرد به مسائل مطرح شده در حوزههاي مربوط به شكل جدي و ويژه بپردازند.
نماينده مردم كرمان با انتقاد از سياستهاي بانك مركزي درخصوص افزايش سود سپردههاي بانكي، خواستار توجه بيشتر اين نهاد به ظرفيتهاي قابل توجه بازار سرمايه شد.
وي در اين باره گفت: توجه ويژه بانك مركزي به ظرفيتهاي قابل توجه بازار سرمايه و عدم بيمهري به بازار سرمايه در حل مشكلات تامين مالي و تعادلبخشي به نرخ تامين مالي كشور ضروري به نظر ميرسد.
پورابراهيمي همچنين از بانك مركزي خواست به مشكلات اخير بانكهاي در حال تاسيس مانند بانك خاورميانه، بانك آرين و... رسيدگي كنند و از سازمان بورس نيز خواست پاسخگوي هزاران نفر از سهامداراني باشد كه سرمايه آنها بلوكه شده است.نايب رييس كميسيون اقتصادي در نطق خود با اشاره به اقدامات ارزنده سازمان بورس و اوراق بهادار از برخوردهاي سليقهاي و فراقانوني اين سازمان با شركتهاي بورسي آن هم در شرايطي كه بنگاهها و نهادها خود هزار مشكل دارند، انتقاد كرد.پورابراهيمي موضوعاتي چون انطباق اساسنامه شركتها، تاييد صلاحيتهاي حرفهاي، نظارت و ارزيابي نهادهاي مالي و... را توجيهناپذير دانست و خواستار تجديدنظر جدي سازمان بورس در اين موضوعات شد.وي در بخشهايي ديگري از سخنان خود به مشكل نبود خوراك لازم براي صنايع معدني و طرحهاي فولادي اشاره كرد و گفت: «لزوم تجديدنظر جدي در بهرهبرداري از معادن كشور براي پاسخگويي به سرمايهگذاريهاي انجام شده ضروري است.پورابراهيمي همچنين بر بوميشدن مديران بنگاههاي بزرگي چون ملي مس، گلگهر، لاستيك بارز، مس شهيد باهنر و... تاكيد كرد. |
|
_________________ The game taught me the game. And it didn't spare me rod while teaching. - Jesse Livermore |
|
|
|
تاريخ: سهشنبه، 6 تير 1391-23:37 |
|
|
| مخبرالدوله |
 |
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
افزایش نگران کننده تراکنش های صوری روی پایانه های فروشگاهی /راه حل چیست؟
ساعت ۱۳:۴۲ - ۶/۴/۱۳۹۱کد خبر: ۲۷۱۲۵
در حالی که استفاده از پایانه های فروشگاهی نسبت به خودپرداز در کشور هم در لحاظ تعداد تراکنش و هم میزان خرید های انجام شده به نحو محسوسی افزایش یافته است منابع آگاه اعلام می کنند بخشی از این افزایش واقعی نیست.
به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک در تشریح دلایل این امر به فرایند اعطای امتیازات و پاداش در حوزه استفاده از پایانه هر یک از بانکها اشاره می شود که در نتیحه باعث افزایش تراکنش ها در دو بعد مبلغ و تعداد می گردد.
امتیاز تسهیلاتی
یکی از دلایلی که باعث افزایش مبلغ تراکنش ها روی پایانه های فروشگاهی شده امتیاز تسهیلاتی است که بانکها به دارندگان پایانه های فروشگاهی در قالب گردش مالی بیشتر قائل می شوند. در این راستا صاحبان فروشگاههایی که در آنها کارتخوان نصب است با کشیدن کارت و انتقال صوری میالغ به حساب خود عملا گردش مالی را بالا می برند تا به بانک نشان دهند کارتخوان منصوبه در آن فروشگاه از عملکرد خوب برخوردار است تا از این طریق از امتیازات لازم برای دریافت تسهیلات برخوردار شوند.
بر اساس تازه ترین گزارش بانک مرکزی از مهرماه سال۹۰ مجموع ریالی خرید های انجام شده توسط پایانه های فروشگاهی بیش از مبالغ جابجا شده از طریق شبکه خودپرداز های بانکی بوده است.در اسفند سال ۹۰ این نسبت یعنی مبلغ جایجا شده از طریق کارتخوانها به میزان ۱.۱درصد مبلغ جابجا شده از طریق خودپردازهای بانکی را نشان می دهد.
این در حالی است که در سال 89 میزان خرید انجام شده توسط پایانه تنها 0.41 درصد میالغ جابجا شده از طریق خود پرداز بوده است.
کارشناسان اعتقاد دارند به سختی بتوان برآورد دقیقی از حجم گردش واقعی پایانه های فروشگاهی ارائه داد ولی تخمین زده می شود دست کم یک چهارم از این جابجایی ها صوری بوده باشد.
جوایز تعداد تراکنش
صوری بودن تنها در مبالغ جابجا شده خلاصه نیست بلکه دارندگان کارتخوان برای برنده شدن در برخی از جشنواره های این حوزه با انجام تراکنش های پایین حتی یک ریالی تعداد تراکنش را بالا می برند تا بتوانند امتیاز تعداد تراکنش ثبت شده رو پایانه بانک صاحب جشنواره را کسب کنند و در نتیجه در قرعه کشی شرکت کرده و برنده یک دستگاه خودرو شوند.
منابع آگاه در این خصوص نیز اعلام می کنند بسیاری از تراکنش های انجام شده روی پایانه ها صوری است و به معنای افزایش واقعی استفاده از پایانه نیست.
بر اساس گزارش تازه بانک مرکزی نسبت استفاده از خودپرداز به پایانه فروشگاهی در اسفند ماه سال ۹۰ به عدد ۵۷ درصد در مقابل ۴۳ درصد رسید که این رقم در مقایسه با ماه مشابه سال قبل نشانگر بهبود بیش از ۱۵ درصدی مردم در استفاده از پایانه های فروشگاهی است.
کارشناسان تخمین میزنند نسبت استفاده واقعی مردم از پایانه نسبت به خود پرداز هم اکنون حدود 30 به 70 درصد است.
راهکارهای پیشنهادی
کارشناسان مهمترین راهکار را اتخاذ مجدد کارمزد روی پایانه های فروشگاهی می دانند. خوشبختانه اجرای طرح شاپرک به این مهم جامه عمل خواهد پوشاند. از سوی دیگر استقلال شبکه پایانه های فروشگاهی و شرکت های پی اس پی از بانکها گام مهم دیگری است که به اصالت تراکنش های کارتخوانها کمک کند که این مسئله نیز در قالب شاپرک پیش بینی شده است.
» با عضویت در سایت آخرین اخبار را در ایمیل خود ببینید!
عضویت در خبرنامه |
|
|
|
|
تاريخ: سهشنبه، 6 تير 1391-23:59 |
|
|
| MagicHunter |
شماره عضويت: 10020 |
 |
 |
| عضو شده در: شنبه، 30 مهر 1390-2:35 |
| پست: 6 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
با سلام خدمت دوستان گرامي
با خبري که در اين تاپيک در مورد رکيش خواندم متاسف شدم. اميدوارم سهامداران اين شرکت کمترين ضرر ممکنه را ببينند.
موفق و پيروز باشيد |
|
_________________ سلب مسئوليت: مطالب بنده صرفا تفکرات و نظرات شخصي مي باشد. بصرف مطالب بنده اقدام به خريد و فروش ننماييد.
به اميد روزهاي پر سود |
|
|
|
تاريخ: پنجشنبه، 8 تير 1391-17:12 |
|
|
| مخبرالدوله |
 |
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
رییس سازمان فناوری اطلاعات کشور:
2 برابر حسابهای بانکی در دنیا موبایل وجود دارد
» سرویس: اقتصادي - ارتباطات و فناوري اطلاعات
کد خبر: 91040804845
پنجشنبه ۸ تیر ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۶
معاون وزیر و رییس سازمان فناوری اطلاعات کشور گفت: طبق آمارهای جهانی 2 برابر حسابهای بانکی در دنیا موبایل وجود دارد که این به معنای پیدا کردن راه و مسیر جدید برای توسعه است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهندس حکیم جوادی در مراسم افتتاح آزمایشگاه امنیت استان در پارک علم و فناوری با اشاره به اینکه عصر حاضر به نام "عصر انقلاب اطلاعات" در جهان مطرح است گفت: آمار برخورداری از تلفن همراه در استان گیلان 70 درصد است.
رییس سازمان فناوری اطلاعات کشور با اشاره به برنامه پنجم توسعه گفت: در برنامه پنجم فرصتهای زیادی در حوزه فناوری اطلاعات قرار داده شده که در هیچ برهه از تاریخ ارتباطات کشور وجود نداشته است.
جوادی همگانی کردن فناوری اطلاعات را ضروری دانست و گفت: در کشور باید آموزش را در حوزه فناوری اطلاعات عملیاتی کنیم.
وی با اشاره به نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در زندگی اجتماعی افراد گفت: در عصر اقتصاد دانايي، نقش و جايگاه فناوري اطلاعات و ارتباطات (ICT) بهعنوان يكي از مؤلفههاي اصلي توسعه انكارناپذير است.
وی گفت: اين فناوري انواع متنوعي از خدمات، محصولات و فناوريها را ارائه ميكند كه بعنوان ابزارهايي برای افزايش بهرهوري و در نتيجه بهبود شاخصهای توسعه بكار ميروند. ICT منشأ تحولات اساسي در نحوه و استانداردهاي زندگي انسان شده است.
جوادی در ادامه گفت: فناوری اطلاعات و ارتباطات در بالا بردن رفاه اجتماعی نقش موثری دارد.
وی به سند راهبردی فناوری اطلاعان و ارتباطات اشاره کرد و گفت: سند راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات استانها باید براساس این سند تدوین و تنظیم شود.
وی از راهاندازی دیتا سنتر در دستگاههای اجرایی سراسر کشور خبر داد و گفت: این کار باید قبل از پایان کار دولت صورت گیرد.
معاون وزیر ارتباطات شبکه علمی کشور را بستر تولید محتوا دانست و اظهار کرد: امیدواریم با راهاندازی این شبکه و ایجاد دیتا سنترهای مختلف در سطح کشور، سهم قابل توجهی از تولید محتوا در دنیا را بدست آوریم.
وی افزود: یکی از محاسن این شبکه این است که طراحی آن توسط متخصصان داخلی و با استفاده حداکثری از توان بخش خصوصی صورت گرفته است.
جوادی ادامه داد: نقش وزارت ارتباطات در توسعه این شبکه،حاکمیتی خواهد بود و سیاستگذاری، هدایت و نظارت برای پیادهسازی شبکه علمی کل کشور توسط بخش خصوصی را مدیریت خواهد کرد.
وی ادامه داد: سامانه مديريت امنيت اطلاعات (ISMS) يكي از ابزارهاي مهم ساختاري و سيستماتيك كلان كشورها است كه در ايران براساس مصوبات گوناگون از جمله مصوبه هيأت وزيران و سند راهبردي امنيت فضاي توليد و تبادل اطلاعات (افتا) با هدف پيادهسازي در دستگاههاي اجرايي كل كشور ابلاغ شده است.
جوادی گفت: از جمله اهداف پيادهسازي نظام ملي سامانه مديريت امنيت اطلاعات، ميتوان به مديريت كلان امنيت اطلاعات در سطح كشور، ايجاد و توسعه فرهنگ مديريت امنيت اطلاعات در دستگاههاي اجرايي و نيز ايجاد يك امنيت اطلاعات نسبي قابل پذيرش در دستگاههاي اجرايي اشاره كرد.
وی ایجاد شرکتهای دانش بنیان را در ایجاد کنترل فضای امنیتی در کشور موثر بیان کرد و گفت: شرکتهای دانش بنیان میتوانند نگرانی موجود در حوزه امنیت را برطرف کنند. |
|
|
|
|
تاريخ: شنبه، 10 تير 1391-12:22 |
|
|
| برنا انديشه |
شماره عضويت: 10039 |
 |
 |
| عضو شده در: يكشنبه، 1 آبان 1390-18:07 |
| پست: 1064 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
آخرين مهلت:
12 تير 1391 12:0 |
|
|
|
|
تاريخ: يكشنبه، 11 تير 1391-19:00 |
|
|
| مخبرالدوله |
 |
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
شرکت ایران کیش خدمت جدید ارائه کرد:
» شارژ سیم کارت اعتباری به صورت اتوماتیک و بدون نیاز به ورود رمز
ساعت ۱۶:۵۳ - ۱۱/۴/۱۳۹۱کد خبر: ۲۷۴۰۲
دارندگان سیم کارتهای اعتباری تمام اپراتورهای تلفن همراه کشور شامل همراه اول، تالیا و ایرانسل میتوانند از طریق سایت ایرانکیش نسبت به خرید شارژ مستقیم سیم کارت اعتباری تلفن همراه (Top Up) اقدام کنند.
به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک به نقل از روابط عمومی شرکت ایران کیش با استفاده از این سرویس مشترکان سیم کارتهای اعتباری شارژ خود را به صورت مستقیم از طریق خط تلفن همراه دریافت خواهند کرد و نیازی به وارد کردن رمز از طریق گوشی تلفن همراه نخواهد بود.
علاقهمندان به دریافت این خدمت میتوانند با مراجعه به سایت ایرانکیش به آدرسwww.kiccc.com نسبت به دریافت این خدمت اقدام کنند.
خرید مستقیم شارژ سیم کارت اعتباری تلفن همراه، به کارتهای عضو شتاب که امکان پرداخت اینترنتی آن فعال است، ارایه میشود.
به مشتریان توصیه میشود برای دریافت صورتحسابهای صادره، در زمان دریافت شارژ نسبت به ثبت آدرس پست الکترونیکی خود اقدام کنند. |
|
|
|
|
| فهرست بوركس » گفتگوي بورسي |
شما نمي توانيد در اين بخش تاپيك جديد پست كنيد شما نمي توانيد در اين بخش به تاپيكها پاسخ دهيد شما نمي توانيد تاپيك هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد شما نمي توانيد تاپيك هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد شما نميتوانيد فايل پيوست ارسال كنيد. شما نميتوانيد فايل دانلود نماييد.
|
زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours
صفحه 111 از 146
رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 144, 145, 146 بعدي
|
|
|
|
كل كاربران حاضر:77 كاربر:0 مخفي:24 ميهمان:53
شمارشگر بازديدها: 186,788,448
|